به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:اين نوع شيريني حاوي انرژي بالا و بدون مواد مغذي،ويتامين ها و املاح است که میتواند برای روزه داران مضر باشد.
شهلا جودت افزود:در وعده افطار بهتر است خرما،کشمش و توت خشک را جايگزين شيريني جاتي نظير زولبيا و باميه کرد.
وي تصريح کرد:مصرف شيريني جات در وعده افطار، باعث چاقي و اضافه وزن مي شود ضمن این که خوردن مواد غذايي شيرين و کربوهيدرات ها باعث تشنگي فرد روزه دار نیز مي شود.
وي تأکيد کرد:با گنجاندن 3وعده غذايي و پرهيز ازحذف آن ها و مصرف آب کافی و ميوه و سبزي هاي تازه به ويژه در وعده بين افطار و سحر،مشکلات خود را در ماه رمضان به حداقل برسانيد./س