به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، امین کریمی عنوانکرد: عسلگیری در مناطق کوهستانی هماکنون آغاز شده و تا اواسط مردادماه ادامه دارد. 90 درصد عسلی که در کوهستان تولید میشود، عسل گون است.
وی افزود: اصل تولید و بیشتری درآمد زنبورداران از تولید عسل کوهستان به دست میآید. زنبورداران در یک سال مساعد بهطور میانگین از هر کندو 7 تا 12 کیلوگرم برداشت میكنند.
كريمي یادآورشد: زنبورداران پس از برداشت عسل تابستانه کوهستان، کندوهای خود را مدتی در مناطق کوهستانی نگه میدارند و سپس زنبوردارانی که تمایل به تولید عسلکنار هستند اوایل شهریورماه وارد خوزستان میشوند و در شهرستانهای دزفول، شوشتر، گتوند، بهبهان و سایر مناطقی که پوشش گیاهی درخت کنار دارد، مستقر میشوند./ب