میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خوردن یک تا دو واحد میوه در فاصله افطار تا شام می تواند علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن می تواند از بیماری یبوست جلوگیری کند.
وی در ادامه گفت: خیلی از مشکلاتی که افراد در ماه رمضان به آن دچار می شوند مشکلات دستگاه گوارش مثل نفخ و یبوست است.
زراتی همچنین توصیه کرد: مصرف میوه ها ، سبزیجات، آب کافی و خاکشیر همراه با عسل بسیار مفید برای پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی است./ح