هنگام سحر بیشتر از غذاهای دیر هضم به دلیل اینکه مدت روزه داری طولانی است، استفاده شود و مصرف غذاهای زود هضم را بایستی کنار گذاشت.

پروین میرمیران، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام ماه رمضان باید از مواد غذایی استفاده کرد که بسیار مغذی و دیر هضم باشد.

وی افزود: در ماه رمضان بایستی از رژیم غذایی مناسب که تمامی گروه های خوراکی از جمله میوه ها، سبزی ها، گوشت، ماهی، مرغ، نان و غلاتند استفاده کرد.

وی توصیه کرد: از مصرف غذاهای سرخ کرده که باعث سوء هاضمه، سوزش معده و اضافه وزن شده و سلامتی را به خطر می اندازد از وعده های غذاییتان حذف شود./ح

برچسب ها: تغذیه ، سحری ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار