التهاب معده عارضه اي است كه گاه ممكن است بر اثر خوردن بعضي مواد غذايي به وجود بيايد كه اين مواد غذايي اسيد معده را بالا مي برد.

ميترا زربافي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت:عارضه التهاب معده زماني رخ مي دهد كه اسيد معده بر اثر خوردن مواد غذايي و نوشيدني هايي كه تحريكات معده را بالا مي برد به وجود مي آيد.

وي افزود: ميوه ها علاوه بر اينكه ساختاري فيبري دارند سرشار از ويتامين ها هستند و در سلامتي افراد مفيد هستند در درمان و كم كردن التهاب معده نيز مفيد واقع مي شوند.

وي خاطر نشان كرد: موز از جمله ميوه هايي است كه علاوه بر خواص سرشار كه دارد مي تواند التهاب معده را نيز كم كند و به بهبودي افراد مبتلا به اين بيماري كمك كند.

زربافي افزود: استعمال سيگار،‌ استرس، چاقي و عدم تحركي مخاط معده تحريك مي كند و التهاب را بالا مي برد./ع2
برچسب ها: معده ، غذا ، التهاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار