دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر در دوره های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی رشته های الکترونیک، قدرت، کنترل، مخابرات، مهندسی فتونیک و رشته مدیریت انرژی الکتریکی را دار است و در دوره کارشناسی ارشد در سال 1385 رشته مکانزونیک نیز راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ؛محور اصلی فعالیت های برق تبدیل یک سیگنال به سیگنال دیگر است که البته این سیگنال ممکن است شکل موج ولتاژ یا شکل موج جریان و یک ترکیبی دیجیتالی یک بخش از اطلاعات باشد.

بر اساس این گزارش گروه الکترونیک، قدرت، مخابرات از جمله گروه های آموزشی رشته مهندسی برق است که این رشته شامل آزمایشگاه های آموزشی متعددی در گرایش های مختلف است که بر حسب موضوع آزمایشگاه سرپرستی آنها توسط گروه های آموزشی مختلف اداره می شود.
 
لازم به ذکر است: بدون انرژی الکتریکی امکان هیچ گونه فعالیتی برای انسان در جوامع مدرن بشری وجود ندارد و آدمی برای ادامه حیات نیازمند به کشف و در اختیار گرفتن منابع جدید انرژی جدید افق های نو و روشنی را فرا روی بشری می گشاید.

زمینه های تحقیقاتی وسیعی را مهیا می سازد سال ها پس از شناخت انواع انرژی بشر به دنبال منبع انرژی برتری که همه نیازهای او را برآورده سازد انرژی الکتریکی را انتخاب کرد چون این انرژی به سادگی به انواع دیگر انرژی تبدیل می شود.
 
در همین راستا در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق قدرت به بررسی پیرامون مسائل تولید انتقال توزیع و مصرف انرژی الکتریکی پرداخته است.
 
گفتنی است: از طرف صنعت، مراکز تحقیقاتی و محیط های دانشگاهی در سطح ملی و بین المللی تقاضاهای زیادی برای جذب فارغ التحصیلان گرایش های مختلف رشته مهندسی برق وجود دارد./ع2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار