سعیدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران افزود: روزه گرفتن برای چاق شدن یا لاغر شدن نیست بلکه به منظور طهارت روحی و تقوا است.
وی گفت: افرادی که روزه می گیرند سوخت و ساز بدن کنترل و در سلامتی بسیار موثر است ولی فردی که در سحر یا افطار این غذا نخوردن را جبران کند و وعده زیادی مصرف کند منجر به چاقی در فرد می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: چاق یا لاغري های ناگهانی در حد نیم کیلو به هنگام روزه داری به دلیل کم یا زیاد شدن مایعات بدن است و تغییر وزن ناگهانی در عرض یک روز نداریم.
سعیدی اظهار کرد: رژیم غذایی به طور طبیعی و در ماه رمضان باید ترکیبی از پروتئین، قند و چربی باشد ترکیبات کربو هیدرات حدود 55 تا 60 درصد ترکیبات پروتئینی 20 درصد و چربی 30 درصد را باید تشکیل دهد.
وی ادامه داد: در کنار این رژیم باید ویتامین ، املاح و عناصر کمیاب که در میوه ها، سبزیجات و مغزها است مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: نیاز بدن در طول روز به مایعات 1 تا 2 لیتر است که این بسته به شغل فرد یا محیط گرم یا سردی که در آن است متفاوت است این مایعات باید از طریق آب، چای و نوشیدنی های مختلف به هنگام سحر و افطار مصرف شود.