خدیجه جهانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: سالمندان روزه دار بایستی بیشتر به وعده های غذایی خود اهمیت دهند و از مایعات بسیاری هنگام سحر و افطار استفاده کنند که باعث سرگیجه و کاهش قند خون نشوند و دچار شدن به این بیماریها برای سالمندان بسیار خطرناک است.
وی افزود: افراد سالمند بایستی از سبزیجات، میوه جات، لبنیات خصوصا شیر کم چرب، بسیار استفاده کنند.
وی عنوان کرد: هنگام سحر و افطار از غذاهایی همچون سوپ، آش نیز باید استفاده کنند به این ترتیب تعادل در بدن تنظیم می شود و دچار بیماری نمی شوند.
وی تصریح کرد: روزه گیری در برخی از سالمندان موجب به وجود آمدن عوارض و در نهایت تشدید بیماری می شود ولی در برخی از افراد سالمند روزه گیری هیچ عوارضی را به وجود نمی آورد و برایشان مفید نیز بوده است.
وی در خاتمه گفت: بایستی افراد سالمند با مشاوره و تحت نظر پزشک روزه را انجام دهند.