سهمی نمی‌خواهیم اما شاید 95 درصد کابینه از ما باشد!،آیا مجوز اهانت به امام حسین را از حضرت علی گرفته بودند؟!،توافق مهم فولادي ايران و چين،محرمانه‌هاي دولت آينده،غرضي: تعريف جداگانه‌اي از وقايع سال 88 دارم،ممنوع‌الورود شدن مقامات روس به انگلیس،سه سال حبس به جرم آتش زدن لاستیک،احتمال اعدام پرویز مشرف،معاون سياسي احمدي نژاد از یک سونامي هلاك كننده خبر داد!...از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

 مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان

کودتا در وزارت علوم و انتقام از سخنرانی 23 تیر روحانی


یک رسانه اپوزیسیون خارج کشور معتقد است اگر وزارت علوم در دولت جدید از حلقه همفکران روحانی جدا شود می‌توان فتنه 18 تیر 78 را در پوشش فعالیت جنبش دانشجویی بازسازی کرد.

پایگاه اینترنتی خودنویس با اشاره به سالگرد آشوب‌های خیابانی تیر 78 و اینکه مخالفان در موقعیتی متضاد به حسن روحانی امید بسته‌اند، می‌نویسد: روحانی در سخنرانی 23 تیر 78 در اجتماع اقتدارگرایان] مردم[، فرمان بازداشت گسترده را صادر کرد. البته تیم دانشجویی که در ستاد حسن روحانی کار می‌کرد از جریان‌های محافظه‌کار و حاشیه‌ای جنبش دانشجویی بوده است.

این جریان که هویت خود را ذیل اصلاح‌طلبان دولت‌محور و خط امامی تعریف کرده است اشتراکش با اصولگرایان چندان کمتر از جریان سکولار نیست. این مسئله چالش‌هایی برای جریان مستقل و معتقد به اصلاحات جامعه‌محور و یا رادیکال جنبش دانشجویی ایجاد می‌کند.

در ادامه این مطلب آمده است: اگر وزارت علوم دولت یازدهم بتواند از حلقه نزدیکان روحانی ارتفاع بگیرد آنگاه جنبش دانشجویی می‌تواند از این فرصت استفاده نموده و خود را بازسازی نماید. اگر این اتفاق بیافتد آنگاه جریان دانشجویی توانسته با استفاده از شخصیت روحانی در سال 92 در مقابل شخصیت سال 78 وی بایستد و از مطالبات و اهداف اعتراضی 18 تیر دفاع نماید.

یادآور می‌شود برخلاف القای این مطلب، بانیان آشوب و فتنه تیر 78 دانشجویان نبودند بلکه جریان دفتر تحکیم در این ماجرا آلت دست عناصر نفوذی‌ای قرار گرفت که برخی از آنها بعدها به آمریکا و اروپا پناهنده شدند و ارتباطاتشان با سلطنت‌طلبان، منافقین و برخی سازمان‌های نومحافظه‌کار آمریکایی فاش شد.

در عین حال پشتوانه اصلی این آشوبگری طیفی از عناصر تندرو و دارای سهم در دولت اصلاحات بودند که به واسطه روزنامه‌‌هایی مانند سلام و سپس صبح امروز، خرداد، نشاط، عصر آزادگان و... کوشیدند از اصلاح قانون مطبوعات و بستن راه رخنه نفوذی‌های سرویس‌های جاسوسی بیگانه ممانعت کنند. برخی اجزای وزارت کشور، وزارت علوم، وزارت ارشاد و شماری از چهره‌های امنیتی مدعی اصلاح‌طلبی در دامن زدن به این فتنه بزرگ ایفای نقش می‌کردند.

شایان ذکر است آن فتنه یک هفته‌ای، روز 23 تیر با حماسه راهپیمایی مردم به بن‌بست رسید. حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی سخنران اصلی راهپیمایی آن روز بود و به خاطر همان سخنرانی مغضوب افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی قرار دارد. وی از جمله گفته بود:‌ «دشمنان داخلی و خارجی می‌دانند آن سد نیرومندی که در طول 20 سال گذشته در برابر همه توطئه‌ها ایستاد و مقاومت کرد اسلام بود.

مردم ما به خوبی می‌دانند آن قدرتی که توانست در دفاع 8 ساله در برابر همه قدرت‌های استکباری و حامیان آنها بایستد و مقاومت کند و پیروز شود اسلام و اسلامیت نظام بود. آن عاملی که امروز ملت ما را متحد کرده است و پیوند ناگسستنی در ملت ما ایجاد کرده است، اسلام است و مظهر این اسلامیت، رهبری و مقام ولایت است. (تکبیر حضار) مردم ما به خوبی می‌دانند مسئله ولایت به‌عنوان مظهر وحدت ملی جامعه است. مسئله ولایت مظهر اقتدار ملی ما است. اهانت به مقام ولایت، اهانت به ملت است.

اهانت به ایران است. اهانت به اسلام است. اهانت به مسلمانان است. اهانت به همه آزادگانی است که قلبشان برای ایران به عنوان ام‌القرای جهان اسلام می‌تپد، بنابراین این حرمت‌شکنی نه برای مردم ما و نه برای عاشقان انقلاب در سراسر جهان قابل تحمل نیست.

گر چه آنهایی که به این عمل زشت دست زده‌اند، تعدادشان بسیار اندک است، اما در عین حال لبخند و تشویق استکبار جهانی و امیدهای نابخردانه‌ای که در آنها ایجاد کرد نشان می‌دهد که قدرتهای استکباری توسط مزدورانشان سنگ زیرین این بنا را مورد هدف قرار داده‌اند... اگر منع مسئولین نبود مردم ما، جوانان مسلمان، غیور و انقلابی ما با این عناصر اوباش به شدیدترین وجه برخورد می‌کردند و آنها را به سزای اعمالشان می‌رساندند. (تکبیر حضار)...

مطمئن باشید دولت و ارگان‌های امنیتی کاملاً بر کشور مسلط هستند و این گروهک‌ها و این چند صد نفر اوباش چیزی نیستند که بخواهند برای ملت ما و برای مردم عزیز و قهرمان تهران، نگرانی به وجود آورند... در کدام کشور جهان، حرکت‌های آشوب‌طلبانه این چنین تحمل می‌شود اینها خیلی پست‌تر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آنها تعبیر حرکت براندازی را مطرح کنیم. در کجای دنیا و در کدام کشور و توسط کدام دولت، آشوب، تخریب و بر هم زدن نظم جامعه، تحمل می‌شود؟ ... اشتباه دشمن این بود که هنوز بعد از این 20 سال مردم ما را نشناخته است.

(تکبیر حضار) تصور آنها از مردم، تصور ناصحیح و غلطی است مردم ما به اسلام، قرآن، به خاندان رسالت، به انقلاب، به امام و به راه امام و به ولایت عشق می‌ورزند و در برابر این توطئه‌ها تسلیم نخواهند شد.

البته اگر آمریکا یا رژيم اشغالگر قدس از این عناصر آشوبگر حمایت کردند توقع هم همین بود این کشورها همیشه حامی آشوبگران، جنایتکاران و افراد وابسته و مزدور هستند... حوادث چند روز اخیر، یک پالایش دیگر برای انقلاب ما بود».

محمد مرسی بارها به نفع اسرائیل اقدام کرد

محافل صهیونیستی می‌گویند ابتدا از روی کار آمدن محمد مرسی در مصر نگران بودند اما به تدریج دیدند جای نگرانی نیست بلکه باید خشنود هم باشند.

ژنرال گیورا آیلند رئیس سابق سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفته است: «مصر به نوعی حال و روز سوریه را دارد، مدتی طولانی است که از بی‌ثباتی سیاسی رنج می‌برد و بحران‌های شدید اقتصادی دارد، برای همین این مسئله باعث می‌شود تا رئیس‌جمهوری آن همیشه مشغول مشکلات داخلی باشد، به همین دلیل بسیار بعید است که توانایی نظامی این کشور متوجه اسرائیل شود. آن چه در مصر شاهدیم حکومتی بسیار سکولار و دموکراتیک است که وقت بسیاری برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل صرف کرده است.

یک سال پیش از این که اخوانی‌ها قدرت را به دست گرفته‌اند، گریه می‌کردیم و می‌ترسیدیم که این جریان بخواهد از حماس حمایت کند، اما وقتی که یک سال از حکومت آنها گذشت نگرانی‌های ما از آنها کم شد و دیدیم که نه تنها جای نگرانی نیست بلکه باید خشنود باشیم که آنها در رأس قدرت هستند چرا که از نفوذ خود بر حماس استفاده می‌کنند و اجازه نمی‌دهند که حماسی‌ها علیه ما کاری انجام دهند.»

به گزارش دیپلماسی ایرانی به نقل از الاخبار، یواف لیمور، تحلیلگر مسائل امنیتی در روزنامه اسرائیل الیوم نیز گفته است: بسیاری این‌گونه برآورد کردند که اگر اکنون جلوی «طوفان اسلامی» بایستیم بهتر از آن است که فردا علیه آن وارد عمل شویم برای همین ارتش فورا دخالت نمود و اقدام به سرنگونی اخوان‌المسلمین کرد اما این حرکت اسرائیل را نیز نگران کرد. ما قبلا نگران بودیم که مصر اخوانی به چهل سال پیش برگردد، اما با حکومت یک ساله اخوان دیدیم که چنین چیزی رخ نداد، اکنون از این نگران هستیم که وضعیت جاری مصر را به چهل سال پیش باز گرداند، زمانی که مصر و اسرائیل با یکدیگر درگیر بودند.

وی اضافه می‌کند: مرسی دشمن اسرائیل بود اما در زمان او دیدیم که با حماس و جریان‌های تروریستی به شدت برخورد کرد که این مسئله بارها به سود اسرائیل تمام شد. ما روابط استراتژیک و همکاری‌های بسیار نزدیک و غیرقابل باوری با دولت مرسی داشتیم. منطقی است که ارتش مصر در امور باقی بماند تا از این روابط محافظت کند.

سهمی نمی‌خواهیم اما شاید 95 درصد کابینه از ما باشد!

یک عضو حزب منحله مشارکت ضمن مصادره به مطلوب کابینه جدید مدعی شد این دولت جناحی است و ممکن است نسبت اصلاح‌طلبان به اصولگرایان در آن 100 به 5 باشد. حبیبی با این وجود می‌گوید «ما سهمی نمی‌‌خواهیم»!

نجفقلی حبیبی در حالی این موضع را پیش کشیده که حسن روحانی منتخب جدید مردم تصریح کرده چهره‌ای فراجناحی است. اما نجفقلی حبیبی در مصاحبه با روزنامه شرق می‌گوید: در اینکه اصلاح‌طلبان پیروز انتخابات هستند شکی نیست. اصلاح‌طلبان بر پایه همان خردورزی که بحث شد طالب تصاحب همه مسئولیت‌ها نیستند زیرا می‌دانند که این مسئله خودش مشکل‌ساز است پس از ابتدا اعلام کردند که مصالح ملی برای ما اولویت دارد و نه مسئولیت‌ها.

از سویی روشن است دولتی که می‌‌خواهد افراد متخصص و خردمند و اعتدال‌گرا را مسئول کند باید به دنبال همه آدم‌هایی که می‌شناسد، برود. حالا ممکن است در میان این آدم‌‌ها 5 تا اصولگرا باشد 100 تا هم اصلاح‌طلب، این فرقی ندارد و نباید سهم‌خواهی کرد(!)

وی در ادامه این برخورد از موضع بالا و در حالی که طیف حزب متبوع وی باعث ناکارآمدی شدید در دولت اصلاحات شدند، می‌گوید:‌«شاید این حرفی که می‌زنم به اصولگرایان بر بخورد اما اکثر کسانی که تجربه خوب مدیریتی دارند از میان اصلاح‌طلبان هستند به این دلیل که مدیریت اجرایی کشور از اول انقلاب تاکنون بیشتر دست اینها بوده است بنابراین اگر یک دولت اصولگرا هم با شعار اعتدال روی کار می‌آمد و می‌خواست که تجربه و تخصص را در اولویت قرار دهد باید به دنبال همین افراد می‌رفت.

لازم است که اصولگرایان آستانه تحمل خود را بالا ببرند تا اگر 5 تا اصلاح‌طلب بیشتر در کابینه بود خیلی نگران نشوند.براساس طبیعت انتخابات‌ها که دولت منتخب کابینه‌ای از جناح خود برمی‌گزیند حق این بود که حضور نداشته باشند اما چون دولت یازدهم قول داده که اعتدالی باشد و از همه نیروهای کارآمد استفاده کند خب از اینها هم استفاده خواهد کرد. اصلاح‌طلب‌ها نیز که گفته‌اند خیلی طالب پست نیستند و پیرو مصالح ملی هستند.»

حبیبی با وجود این سخنان می‌گوید ‌«رفتارهای انحصارطلبان به کشور خیلی خسارت زده است.»یادآور می‌شود که اولاً نامزد طیفی از اصلاح‌طلبان محمدرضا عارف بود که در نظرسنجی‌ها بیش از 7 درصد رای نداشت ثانیاً طیفی از مشارکتی‌ها، هم او را اصلاح‌طلب قلابی و بدلی خوانده بودند که بدون اجازه آنها نامزد شده است. با این وجود خیلی اعتماد به نفس زیادی- بخوانید رو!- می‌خواهد که همین طیف، قباله منتخب جدید مردم و کابینه آینده را به نام خود بزند!

آیا مجوز اهانت به امام حسین را از حضرت علی گرفته بودند؟!

احمد ناطق‌نوری می‌گوید برادرش علی‌اکبر ناطق‌نوری به خاطر اینکه فهمید عدم وحدت چه بلایی به سر می‌آورد، با خاتمی ائتلاف کرد.
این نماینده سابق مجلس در مصاحبه با خبر آن‌لاین و در پاسخ این سؤال که «چه می‌شود که طیف آقای خاتمی و ناطق‌نوری که سال 76 رای به هر کدامشان، نفی دیگری بود، در سال 92 پشت سر هم قرار می‌گیرند؟» اظهار داشت: از بس که شلاق انشقاق را خوردند و فهمیدند که عدم وحدت چه بلایی به سرشان می‌آورد.

او درباره شخصیت دکتر روحانی گفته است: من ایشان را می‌شناسم. در 5 دوره مجلس با هم همکار بودیم. ایشان از اعضای جامعه روحانیت مبارز است و از چهره‌هایی است که با برادر بنده کار می‌کردند. در دو دوره مجلس، نایب رئیس حاج‌آقای ناطق نوری بودند. بعد هم ما حداقل هر یک ماه یک بار جلسه مشترک داریم و ایشان را می‌بینیم.

وی می‌افزاید: آقای روحانی با شعار نه اصلاح‌طلب و نه اصولگرا وارد صحنه شد. در عین اینکه هم اصولگرا است و هم به دنبال اصلاح. کسی است که دنبال اعتدال است. زمانی هم که در مجلس بود، این روحیه را داشت؛ میانه‌رو بود. نه تندروی اصلاح‌طلبان را قبول داشت و نه تحجر برخی از اصولگرایان را.

من زمانی که در مجلس بودم، در نطق‌هایم روی این مسئله صحبت کردم. حرفم این است که «اصولگرای واقعی کسی است که اصلاح‌طلب است، اصلاح‌طلب واقعی هم کسی است که اصولگرا است». بهترین اصلاح‌طلب و اصولگرا، حضرت امیر(ع) است که می‌گوید هدفش از حکومت بازگرداندن معالم دین است و اصلاح در جامعه است. خود مقام معظم رهبری هم در دوران اصلاحات این مفهوم اصولگرا و اصلاح‌طلبی را تبیین کردند که اصولگرا کسی است که در عین حال اصلاح‌طلب هم است.

احمد ناطق نوری اظهار داشت: اگر می‌گویند آقای دکتر روحانی با بال اصلاح‌طلبان آمده است، پس اصولگراهایی مثل ما چی هستند؟ اگر بگوییم اصولگرا بوده است، آنهایی که مثل آقای خاتمی او را کمک کردند، چه می‌شوند؟ رای روحانی مدیون این است که همه آمدند.

وی این مطلب را هم گفته که «روحانی از اول متعادل بود. از اول معتدل بود و هیچ وقت موضع‌گیری تند در هیچ موضوعی نداشت. در این زمینه، مثل اخوی ما حاج‌آقای ناطق نوری است. شما بروید از خاتمی سؤال کنید که چه کسی به شما در میان همه جمعیت‌ها و افراد، بیشترین خدمت را کرد؟ قطعا ایشان از ما دو برادر یاد خواهد کرد.»

احمد ناطق نوری در این مصاحبه روشن نکرده که چه نسبتی می‌توان میان اصولگرایی و اصلاح‌طلبی حضرت امیر علیه‌السلام که حاضر نبود با منافقین و دشمنان نظام اسلامی هم‌جبهه و متحد شود و نزدیکی حجت‌الاسلام ناطق نوری با برخی عناصر ساختارشکنی که عوامل اصلی فتنه‌های 78 و 88 بودند، برقرار کرد؟ و آیا جز این است که فتنه‌های یاد شده به ویژه فتنه 88 که خاتمی یکی از نقش‌آفرینان اصلی آن بود علنا جمهوری اسلامی، ولایت فقیه، قانون اساسی و امام حسین علیه‌السلام را نشانه رفته بود؟

*آرمان


 رئیس پژوهشکده حمل و نقل برکنار شد

شنیده شد که بعد از مدت‌ها انتقاد اعضا و کارکنان پژوهشکده حمل و نقل، روز گذشته خبر برکناری دکتر محمود عامری، رئیس پژوهشکده اعلام شد. تین‌نیوز نوشت؛ بخش اخبار و اطلاعات سایت دانشگاه علم و صنعت ایران اعلام کرد: با حکم مورخ 18 تیرماه 1392 ریاست دانشگاه علم و صنعت، دکتر بیژن غفاری قمی برای مدت دو سال به عنوان سرپرست پژوهشکده حمل و نقل منصوب شد.

گوگل حلال راه‌اندازی شد

شنیده شد که پژوهشگران پاکستانی یک موتور جست‌وجوی اینترنتی اسلامی راه‌اندازی کرده‌اند که وب‌سایت‌های دارای محتوای ضداسلامی را مسدود می‌کند. مهر نوشت؛ این موتور جست‌وجو به یک سیستم فیلترینگ خاص مجهز است که براساس قوانین شرع اسلام، محتوای حرام را مسدود می‌کند. این سیستم برای احترام به فرهنگ اسلامی طراحی شده است. این موتور جست‌وجو که Halalgoogling نام دارد جایگزینی برای موتور‌های جست‌وجوی کنونی است که نیاز مسلمانان را پاسخ نمی‌گوید.

استعفای نخست‌وزیر مخالفان سوری

شنیده شد که خبرگزاری فرانسه درخبری از استعفای نخست‌وزیر حکومت موقت ائتلاف معارضان سوریه خبر داد. هیتو تاکید کرده که نمی‌تواند وظیفه خود به عنوان نخست‌وزیر ائتلاف معارضان را ادامه دهد. ائتلاف معارضان خارج‌نشین با وجود اختلافات فراوان غسان هیتو را برای تصدی جایگاه نخست‌وزیری در حکومت موقت معارضان انتخاب کرده بودند. هیتو نیز در نخستین نشست مطبوعاتی خود اعلام کرده بود که تحت هیچ شرایطی با حکومت بشار اسد مذاکره نخواهد کرد.

احتمال اعدام پرویز مشرف

شنیده شد که رئیس‌جمهوری سابق پاکستان درحالی در دادگاه حضور یافت که ممکن است به اتهام خیانت به کشور با حکم اعدام مواجه شود. روزنامه ساندی مورنینگ نوشت؛ ژنرال پرویز مشرف، رئیس‌جمهوری سابق پاکستان 14 سال پیش با انجام کودتا، قدرت را از دست نواز شریف درآورد و پس از 4 سال تبعید خودخواسته در امارات به کشورش بازگشت تا در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کند. با این وجود، وی به اتهام خیانت به پاکستان، عزل قضات عالی و دست داشتن در ترور بی‌نظیر بوتو، نخست‌وزیر فقید این کشور دادگاهی شده و احتمال حکم اعدام وی وجود دارد.

محاکمه 4 نفر در ترکیه به اتهام فروش اطلاعات به ایران

شنیده شد که 4 نفر از شهروندان ترکیه که گفته می‌شود دو نفر از آنها ایرانی هستند از سوی دادگاهی در ارزروم ترکیه به اتهام تلاش برای جمع‌آوری اطلاعات ارتش، وزارت اطلاعات ترکیه (میت) و برخی دیگر از سازمان‌های دولتی این کشور به نهادهای اطلاعاتی ایران، محاکمه شدند. عصر ایران به نقل از «ترند» نوشت؛ اتهام این 4 نفر دادن اطلاعاتی درباره ارتش و نهادهای اطلاعاتی برخی دیگر از اطلاعات مربوط به احزاب کردی به دستگاه‌های اطلاعاتی در ایران است.

افشاگری درباره پلمب صدرا

شنیده شد که مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری صدرا که بهمن‌ماه سال 91 پس از سرمایه‌گذاری در طرح نوسازی خودروهای فرسوده و چند باشگاه‌ ورزشی به صنعت چای ورود پیدا کرد و پس از چند ماه به‌صورت کاملا ناگهانی از سرمایه‌گذاری در این بخش کنار گذاشته شد در نامه‌ای به رئیس‌جمهور منتخب به بیان آنچه به گفته وی «حواشی و دست‌های پشت پرده» خوانده شده، پرداخته است. ایسنا نوشت؛ شهرام قویدل که شرکتش اکنون با شکایت برخی پلمب شده در این نامه سرگشاده ضمن بررسی دلایل تعطیل شدن شرکت به موضوعاتی اشاره کرده که مراجع قضایی و مسئولان ذی‌ربط با جدیت بیشتری پیگیر آنها باشند.

ممنوع‌الورود شدن مقامات روس به انگلیس

شنیده شد که وزارت کشور انگلیس 60 نفر از مقامات روسیه را که ادعا می‌شود در مرگ سرگئی مگنیتسکی، وکیل روس در سال 2009 دست داشته‌اند از سفر به انگلیس منع کرد. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ وزارت کشور انگلیس این اقدام را پس از آن انجام داد که کمیسیون امنیت و همکاری آمریکا در اروپا به ریاست سناتور بنجامین کاردین 60 تن از مقامات روس را ماه ژوئن سال گذشته در فهرست موسوم به مگنیتسکی قرار داد.

تعلیق ارسال سلاح به سوریه توسط آمریکا

شنیده شد که باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه طرح واشنگتن برای ارسال محموله‌های سلاح به مخالفان سوریه را به حالت تعلیق درآورد. منابع امنیت ملی آمریکا در این خصوص به خبرگزاری رویترز اعلام کردند، کمیته‌های اطلاعات در سنای آمریکا و مجلس نمایندگان در نشستی پشت درهای بسته نسبت به تلاش‌های اوباما برای حمایت از مخالفان سوریه به دلیل ترس از اینکه این سلاح‌ها به دست گروه‌های تندرو بیفتد مواضع محافظه‌کارانه اتخاذ کردند.

سه سال حبس به جرم آتش زدن لاستیک

شنیده شد که منابع وابسته به مخالفان بحرینی از صدور حکم حبس به‌مدت 3 سال برای 5 بحرینی به جرم آتش زدن لاستیک خبر دادند. پایگاه المنامه نوشت؛ دادگاه عالی کیفری به ریاست قاضی شیخ محمد بن علی آل خلیفه و عضویت ضیا هریدی و علی الکعبی 5 بحرینی را به اتهام آتش زدن لاستیک، تجمع غیرقانونی و ایجاد آشوب و به‌کارگیری بمب‌های آتش‌زا به 3 سال حبس محکوم کرد.

تکذیب ادعای صفایی فراهانی

شنیده شد که مرکز روابط عمومی ریاست جمهوری اظهارات یکی از مسئولان اسبق فدراسیون فوتبال مبنی بر اینکه «احمدی‌نژاد می‌خواست رئیس فدراسیون فوتبال باشد» را تکذیب کرد. دور روز پیش محسن صفایی فراهانی رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در گفت‌وگویی با سایت قانون عنوان کرد احمدی‌نژاد در دوره‌ای که فوتبال ایران در مرز تعلیق و زیر فشار فیفا بوده است قصد داشته نامزد ریاست فدراسیون بشود.

 متن این تکذیبیه به شرح زیر است:در پی انتشار خبری غیر واقعی در برخی سایت‌های خبری با عنوان «احمدی‌نژاد می‌خواست رئیس فدراسیون فوتبال باشد» که منتسب به یکی از مسئولان اسبق فدراسیون فوتبال است، به اطلاع می‌رساند که این خبر به اصطلاح افشاگرانه علیه رئیس‌جمهور کاملاً کذب و بی‌اساس است. مرکز روابط عمومی و رسانه دفتر رئیس‌جمهور برای چندمین بار، همه اشخاص و رسانه‌ها را به رعایت اخلاق اسلامی و تقوای الهی دعوت کرده و مجدداً توصیه می‌کند که با انتشار اخبار دروغ اعتبار و وجهه خود را در نزد افکار عمومی مخدوش نکنند.»

*خراسان


اختلاف دولت و مجلس بر سر حقوق مستمري بگيران

پس از مصوبه هيئت وزيران در تاريخ 21فروردين ماه سال جاري براي افزايش مستمري کليه مستمري بگيران تامين اجتماعي، اين تصميم دولت در هيئت بررسي و تطبيق مصوبات دولت با قوانين در مجلس مورد بررسي قرار گرفته و به علت وجود مغايرت هايي با قوانين، با ايرادات مختلفي مواجه شده است که دولت نيز در پاسخ به اين ابهامات تاکيد کرده که اين افزايش با توجه به اختيارات قانوني دولت به تصويب رسيده و نبايد ابطال شود.

توافق مهم فولادي ايران و چين

بر اساس مصوبه چندي پيش هيئت دولت که اخيرا به تعدادي از وزارتخانه ها ابلاغ کرده است، مقرر شده مبلغ پيش پرداخت مربوط به گشايش اعتبارات اسنادي طرحهاي فولاد که شامل 7 طرح مهم فولادي است، به صورت 15 درصد پيش پرداخت به علاوه 5 درصد سهم بيمه سايناشور ، از محل منابع مالي موجود در کشور چين به سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران پرداخت و معادل ريالي مبالغ مذکور از محل بدهي هاي دولت به سازمان ياد شده تهاتر شود.

*تهران امروز

اعزام سفراي روحاني به سراسر جهان


به گزارش الوطن العربي منابع نزديك به روحاني اظهار داشتند كه رئيس‌جمهور منتخب ايران در حال ارسال نمايندگان ويژه به كشورهاي منطقه و جهان است تا آغاز و گشايش فصلي جديد در روابط تهران با آنها را اعلام كند.به گفته اين منابع، ديپلمات‌هاي باتجربه و كاركشته ايران اخيرا بسته پيشنهادي به روحاني ارائه كرده‌اند كه براساس آن، رئيس‌جمهور منتخب هيات‌ها و نمايندگان ويژه‌اي به تعدادي از كشورها ارسال كند و مشكلات ايران در روابط بين‌المللي و منطقه‌اي راحل و فصل كند. اين منابع اشاره كردند كه روحاني ظاهرا متقاعد به گفت‌وگوي مستقيم و ايجاد ارتباطاتي براي هموار ساختن سفر او به تعدادي از كشورها پس از تنفيذ و تحليف شده است.

آقاي احمدي‌نژاد ادعاهاي شما با واقعيت همخواني ندارد!

احمد كريمي اصفهاني دبير كل جامعه اصناف و بازار با انتقاد از تعريف و تمجيدهاي اخير محمود احمدي‌نژاد از عملكرد دولت نهم و دهم و همچنين ارائه آمارهاي غلوآميز گفت: به هر حال طرح ادعا آسان است چرا كه اساسا حرف زدن آسان است اما اثبات ادعا سخت است چرا كه نياز به سند و مدرك و نشانه دارد.

كريمي به فرارو گفته: شواهدي كه اكنون در جامعه وجود دارد و بر تمامي حوزه‌هاي سياست داخلي و خارجي، اقتصاد، فرهنگ و اجتماع ايران سايه انداخته است حكايت از آن دارد آنچه كه آقاي احمدي‌نژاد درباره عملكرد دولت در سال‌هاي گذشته مطرح مي‌كند با واقعيت همخواني ندارد. در مسائل اقتصادي ايشان اخيرا مدعي شده‌اند كه دولت را در بد‌ترين وضعيت اقتصادي تحويل گرفتند؛ اين در حالي است كه آقاي احمدي‌نژاد دولت را در شرايطي تحويل گرفتند كه تورم نزديك به تك رقمي بود و رشد اقتصادي قابل قبولي نيز در كشور وجود داشت.

محمد هاشمي:رسانه‌ها بعد از اعلام ليست اظهارنظر كنند

محمد هاشمي با بيان اينكه طرح اسامي از سوي رسانه‌ها براي حضور در كابينه يازدهم در جامعه اسلامي به صلاح نيست و ضرر دو جانبه دارد گفت: پيش داوري و گمانه زني در رسانه‌ها براي كابينه يازدهم علاوه بر اينكه محدوديت‌هايي را براي رئيس‌جمهور منتخب و تصميم‌گيران ايجاد مي‌كند، نوعي تعرض به‌حقوق فردي است كه نام او مطرح مي‌شود و گاهي حتي لطمه حيثيتي به فرد مي‌زند.

به گزارش ايسنا ، هاشمي با بيان اينكه قوه مجريه متعلق به همه جريان‌هاي فكري و همه مردم است، گفت: اگر رئيس‌جمهور بخواهد پاسخگوي همه نيازهاي مردم از اقشار مختلف جامعه باشد و بر اساس قسط اسلامي و نيازهاي هر منطقه عمل كند، بايد تركيب كابينه و دولت وامدار گروه، حزب و جناح خاص نباشد.

درخواست يك مسئول براي اجراي تبصره بودجه سال 1338


روزنامه خراسان در بخش ويژه‌هاي خود نوشت: بر اساس بخشنامه‌اي كه اخيرا توسط يكي از مديران ارشد اجرايي به همه وزارتخانه‌ها، شركت‌ها و استانداري‌هاي سراسر كشور ابلاغ شده، از آنها خواسته شده است با توجه به تبصره30 دائمي قانون بودجه سال 1338 كشور، در صورت ارجاع پرونده‌اي به دستگاه قضايي كه دولت محكوم له آن است، حتما مطالبه خسارت حق‌الوكاله نمايندگان قضايي خود را نيز از دادگاه‌هاي رسيدگي‌كننده به دعاوي مربوطه درخواست كرده و مبالغ اخذ شده را نيز به دولت اعلام كنند.

محرمانه‌هاي دولت آينده

روزنامه تابناك در بخش محرمانه خود به گمانه‌زني‌هايي درباره كابينه دولت پرداخته و عنوان كرده است: شنيده شده تيم عارف مسئول تعيين وزير علوم شده است.توفيقي از جانب تيم روحاني به همراه تيم عارف مامور به انتخاب وزير علوم جديد شده است. جلسات در دفتر عارف در اين مورد در حال برگزاري است. به اين افراد گفته شده فرد منتخب شما وزير علوم خواهد شد.

همچنين در بخش ديگر عنوان مي‌كند: گفته مي‌شود، با نزديك‌تر شدن زمان شروع به كار دولت يازدهم، مراجعات ساختمان استقرار رئيس‌جمهور منتخب در نياوران بخصوص روزهاي شنبه افزايش چشمگيري پيدا كرده است.

شجوني: احمدي‌نژاد را فراموش كنيد

جعفر شجوني كه در گذشته يكي از حاميان جدي محمود احمدي‌نژاد بود با اشاره به اينكه كمتر از يك ماه ديگر احمدي‌نژاد كنار مي‌رود؛ در مصاحبه‌اي به عصر ايران گفته: احمدي‌نژاد را فراموش كنيد. چه اهميتي دارد كه چه كار كرده است و كجا رفته يا نرفته، يك ماه ديگر مهلت دولتش تمام مي‌شود و به همين دليل بايد به گذشته كاري نداشته باشيم.

 احمدي‌نژاد با مراجع خوب نبود و به همين دليل با آنها ديدار نمي‌كرد. ان‌شاءالله آقاي روحاني كه خودش روحاني است، ارتباط دولت با مراجع و روحانيت را احيا كند. آقاي احمدي‌نژاد كاري كرد كه مراجع را دلخور كرد. اين عضو جامعه روحانيت مبارز همچنين درباره علت فاصله دولت از مراجع گفته: بهتر است اين سوال از مشايي پرسيده شود كه چرا در سال‌هايي كه در دولت بود، حرف‌هايي مي‌زد كه همه را ناراحت و نگران مي‌كرد، مخصوصا مراجع را.

وي همچنين گفته: انگار نه انگار كه آقايان در نظامي اسلامي مسئوليت داشتند. خدا را شكر كه آقاي روحاني چهره‌اي است كه با روحانيت رابطه خوبي دارد و از اين به بعد دولت با روحانيت رابطه خوبي خواهد داشت. به همين دليل بايد احمدي‌نژاد را فراموش كنيم چون ديگر قابل اصلاح نيست و گمان نمي‌كنم بحث درباره كارهايش فايده‌اي داشته باشد.

همه مي‌دانند كه آقاي احمدي‌نژاد و اطرافيانش چه كارهايي انجام دادند و چه اشتباهاتي داشتند. اميدوارم رئيس‌جمهور منتخب بتواند آبروي روحانيت را حفظ كند. البته احمدي‌نژاد در 4 سال اول خوب بود، اما بعد از سال 88 گرفتار امثال مشايي، بقايي و جوانفكر شد و كار به جايي رسيد كه هيچ كدام از حاميانش را نتوانست راضي نگه دارد.

غرضي: تعريف جداگانه‌اي از وقايع سال 88 دارم

محمد غرضي كانديداي انتخابات رياست‌جمهوري درباره افراط و تفريط در دولت هاشمي، گفت: دولت هاشمي با دلار ۱۵۰ توماني آمد و با دلار ۴۵۰ توماني رفت و اين مصداق افراط و تفريط است.گروه‌هاي سياسي اعتدال و افراط و تفريط را از نگاه خود تعريف مي‌كنند، اما از نظر بنده اقدامي كه مورد توجه بستر اجتماعي قرار گيرد و جامعه به آن اقبال داشته و آن را تاييد كند، اعتدال است و اصل محسوب مي‌شود.

غرضي با اشاره به مصداق‌هاي افراط و تفريط‌ در دولت‌هاي هاشمي و خاتمي نيز گفت: از نظر بنده دولت‌هاي صد سال گذشته افراط و تفريط را با يكديگر داشتند؛ وقتي يك ريال در دوران مشروطه معادل يك دلار بوده و اكنون معادل 3500 تومان است، نتيجه عملكرد افراط و تفريطي دولت‌ها در صد سال گذشته است.

بايد اقدامات گذشته را بررسي كرد و بر اساس آن، افراط و تفريط را تعريف كرد. اينكه دولت‌ها با يك موقعيت مناسب آمده‌اند، اما با موقعيت تورمي بدي رفته‌اند، نشانه وجود افراط و تفريط در اداره كشور بوده است.كانديداي انتخابات رياست‌جمهوري يازدهم درباره فتنه 88 نيز اضافه كرد: بنده جريان 87 و 88 را سياسي نمي‌دانم و تعريف جداگانه‌اي در اين زمينه قائل هستم كه با نظر گروه‌هاي سياسي يكي نيست.

پيشنهاد اخراج اماراتي‌ها از ايران

علاءالدين بروجردي رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به اينكه برخي از اخراج‌شدگان،‌ در امارات سرمايه‌گذاري‌ داشتند، گفت: وزارت امور خارجه بايد از حق و منافع ايرانيان در خارج از كشور دفاع كند و از كنار اين موضوع به‌سادگي نگذرد. بروجردي گفت: ايرانيان از ده‌ها سال قبل نقش مهمي در سازندگي امارات داشته‌اند و اماراتي‌ها به خوبي به اين نكته واقفند، ولي اين كشور تحت فشار ساير قدرت‌ها و كشور‌ها، اقدام به اخراج ايرانيان كرد.

واقعيت تاريخي حضور ايرانيان در امارات حكم مي‌كند سياستمداران اين كشور، تحت‌تاثير ديگران دست به اقداماتي نزنند كه به ضرر آنها باشد.

چاره‌اي جز دعا براي اين بيست روز نداريم

احمد توكلي رئيس سابق مركز پژوهش‌هاي مجلس در گفت‌وگو با «دنياي اقتصاد» در واكنش به مصوبه اخير دولت و همچنين تغييرات و تصميمات اخير در روزهاي پاياني دولت دهم، گفت: ما چاره‌اي نداريم جز اينكه دعا كنيم اين 20 روز باقي‌مانده از عمر اين دولت هم تمام شود و خدا كشور را از اين وضعيت نجات دهد.

 وي با تاكيد بر اينكه عقل حكم مي‌كند كه مسئولان در روزهاي پاياني دولت از تصميمات و جابه‌جايي‌هاي جديد بپرهيزند، ادامه داد: اما متاسفانه دولت احمدي‌نژاد تابع عقل نيست.توكلي درباره تبعات اين تصميمات گفت:اين دولت در روزهاي پاياني تصميماتي را مي‌گيرد كه شايد دولت بعدي بعضي از آنها را بخواهد تغيير دهد و به ويژه در حوزه جابه‌جايي افراد، اين موضوع موجب بروز مشكلات حقوقي براي دولت بعدي مي‌شود.

توصيه‌هاي صالحي به آمريكا

علي‌اكبر صالحي وزير امور خارجه گفت: توصيه ما اين است كه آمريكايي‌ها از تاريخ پند بگيرند و با ملت ايران از در تعامل دربيايند. صالحي با اشاره به آغاز تحريم‌هاي جديد از سوي ايالات متحده آمريكا به صورت يكجانبه به فارس گفت: اين اقدام غير معقول آمريكايي‌ها ادامه روند قبلي آنها محسوب مي‌شود و ايجاد چنين تحريم‌هايي تنها به‌كار بردن رويه سابق تهديد است. اين روش 34 سال است كه ادامه دارد و البته تاكنون نيز راه به جايي نبرده‌اند.

*جمهوری اسلامی


معاون سياسي احمدي نژاد از یک سونامي هلاك كننده خبر داد!

* معاون سياسي آقاي احمدي نژاد در مقاله‌اي در روزنامه ايران 18 تير ماه از سونامي هلاك كننده علت رانت خواران سياسي و اقتصادي در صورت گشوده شدن سينه رئيس‌جمهور خبر داده است. عليرغم اتمام 8 سال دوره رياست جمهوري و عليرغم باورهاي اعتقادي جامعه مبني بر حق گويي و دفاع از حقوق مردم به عنوان حق الناس و بيت المال هنوز دليلي براي مصلحت انديشي رئيس‌جمهور در پايمال شدن مردم و
شعار معروف بگم بگم او! و سكوت با تاريخ مصرف ايشان مشخص نشده است و معلوم نيست اين ناگفته‌ها كي گفته خواهند شد.

راه اندازي موتور جستجوي اينترنتي اسلامي

* پژوهشگران پاكستاني يك موتور جستجوي اينترنتي اسلامي راه اندازي كرده‌اند كه وب سايت‌هاي داراي محتواي ضداسلامي را مسدود مي‌كند. به گزارش مهر، اين موتور جستجو به يك سيستم فيلترينگ خاص مجهز است كه براساس قوانين شرع اسلام، محتواي حرام را مسدود مي‌كند. اين سيستم براي احترام به فرهنگ اسلامي طراحي شده است.

 اين موتور جستجو كه Halalgoogling نام دارد جايگزيني براي موتورهاي جستجوي كنوني است كه نياز مسلمانان را پاسخ نمي‌گويد. طراحان اين موتور جستجو مي‌گويند هر كسي حق دارد از امكاناتي كه اينترنت عرضه مي‌كند لذت ببرد، آموزش ببيند و از آن براي كار استفاده كند.

همه مي‌توانند از نتايج دستاوردهاي علمي، ادبيات مختلف، اطلاعات فني، خدمات تجاري، توليد و غيره بهره‌مند شوند. با اين حال اين حق بايد براساس دين و شرع و منافع خواهران و برادران ديني ما باشد از اين رو محققان مسلمان با طراحي اين موتور جستجو اطمينان مي‌دهند محتواي قرار گرفته دردسترس مسلمانان برخلاف اصول دين اسلام است.

برطرف شدن مشكل قطعي آب روستاي مهدي‌آباد

* پيرو درج مطلبي در ستون "جهت اطلاع" روز يكشنبه 16 تير ماه درخصوص مشكل قطعي آب روستاي مهدي‌آباد همدان، دهيار اين روستا با ارسال نامه‌اي به روزنامه جمهوري اسلامي اعلام كرد هيچ درخواستي مبني بر دفن آقاي ت - ك ساكن روستاي مهدي آباد كه بامداد روز شنبه مورخ 8/4/92 در منزل خود فوت كرده است به دهياري واصل نگرديده و خانواده متوفي جسد وي را صبح همانروز به پزشكي قانوني منتقل كرده و پس از طي مراحل قانوني به زادگاه خود (روستاي حاتم آباد از توابع بخش كبودرآهنگ) منتقل و ظهر شنبه به خاك سپردند.

ضمناً در غسالخانه روستا حين قطع آب از آب چاه استفاده مي‌شود و تاكنون هيچ مشكلي در اين خصوص نداشتيم، مشكل آب شرب روستا نيز توسط بخشداري مركزي و فرمانداري همدان پيگيري شد كه توسط آب و فاضلاب روستايي توزيع آب بوسيله تانكر بطور موقت و حفر چاه و انتقال آب بطور دائم دردست اقدام است." خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي در همدان، ضمن تأييد خبر ارسالي خود كه در 16 تير ماه به چاپ رسيده، يادآور شد خوشبختانه بعد از انتشار خبر اعتراض مردم روستاي مهدي آباد، مشكل قطعي آب موقتاً حل شده است.



برچسب ها: روزنامه ، خبر ، ویژه ، باشگاه ، شبانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار