رشته ها به علت داشتن ميزان نشاسته از انرژي دهي فراواني برخوردارند.

جعفريان ،‌متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران گفت: وجود نشاسته در رشته ها رشته هاي آشي، سوپي ، آماده مصرف به دليل وجود واحدهاي گلوکوزي انرژي فراواني به بدن وارد مي‌کند.

وي در خصوص نشاسته موجود در رشته ها  گفت: نشاسته ها علاوه بر رشته ها در برنج و ماکاروني وجود دارد که مصرف بيش از حد آن موجب چاقي مي شود.

وي افزود: منظور زياد غذا خوردن همچنين در افرادي که چاق و دچار چربي خون هستند مقدار ادويه و نمکي که با رشته به غذا تبديل مي شود.

وي در خاتمه افزود: ديابتي ها هم در ميزان مصرف رشته ها دقت فراواني داشته باشند زيرا کربوهيدرات و گلوکز موجود در رشته ها موجب بالا بردن قند خون و فشار خون آنها مي شود./ع2
 
برچسب ها: رشته ، خون ، سوپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار