به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، وعده غذای افطار و سحری جزو مواردی است که باید مصرف شوند ولی نوع غذا باید متناسب با وضعیت و مزاج بدن فرد باشد واما چند توصیه :
از نوشیدن آب هنگام صرف هر یک از این وعدههای غذایی به شدت پرهیز شود مناسبترین زمان نوشیدن آب حداقل یک ساعت و نیم بعد از خوردن است.
از خوردن غذاهای پر ادویه، شور و سرخ کردنیها پرهیز شود زیرا باعث شدت عطش میشوند
نوشیدن آب خیلی سرد و به قولی «تگری» حتی در این فاصله زمانی هم بسیار مضر و آسیب رساننده به سیستم گوارشی، کبدی و هضمی است. بعد از گذشتن زمان مناسب از غذا خوردن، نوشیدن آبی که خیلی سرد نباشد مانند نوشیدن برخی از شربتهای سنتی بلامانع است.
افطار را باید با آرامش کامل و به دور از استرس و نگرانی میل کرد هر یک از لقمههای غذا باید کاملاً جویده شود و اینطور نباشد که هنوز لقمه در دهان در حال جویدن است، لقمه بعدی را وارد دهان کنیم.
در صورتی که میل به خوردن سالاد است باید با
فاصله و قبل از غذای اصلی میل شود. البته زمان خوردن آن بسته به نوع مزاج فرد و
شدت اشتها متفاوت است و از طرف دیگر مقدار آن هم نباید زیاد باشد که باعث اختلال
هضم شود/س