خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این که مصرف سبزی و سالاد در کنار وعده غذایی ضرورت دارد گفت: کربوهیدارت های موجود در نان، برنج و ماکارانی به همراه ویتامین ها و املاح موجود در سبزیجات وعده غذایی کاملی در پی دارند.
وی افزود: استفاده هر وعده غذایی با هر یک از مواد فیبردار توصیه می شود، زیرا مقدار بسیار زیادی از آب بدن را تامین می کند.
وی عنوان کرد: ترکیبات شیمیایی رنگی در سالاد، سبزی، خیار، گوجه که فیبردار هستند موجب سلامتی و پیشگیری از بسیاری بیماری ها می باشد.
وی در ادامه گفت: این مواد غذایی به عنوان آنتی اکسیدان هستند که مصرف آن در هر وعده غذایی حتی در صبحانه کنار نان و پنیر، خیار گوجه باشد توصیه می شود./ح