به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک ، رییس اداره امور عشایر استان مرکزی گفت : 20 درصد گوشت قرمز استان را عشایر تولید می کنندکه این قشر نقش مهمی در تامین مواد پروتیئنی دارند.
شریفی همچنین از تولید هزارتن شیر و دیگر فرآورده های لبنی /700 تن کنسانتره دام/ و 200 تن فرآورده های دامی از جمله پشم در این مدت خبرداد.
وی مجموع تولیدات عشایر استان را سالانه بیش از 30 هزارتن اعلام کرد و افزود: بخشی از این تولیدات در استان مصرف و مابقی به استانهای همجوار ارسال می شود.
عشایر استان مرکزی با 5 هزار نفر جمعیت(هزار) خانوار 350 هزار راس دام سبک و سنگین در اختیار دارند.
عشایر استان شامل 8 ایل شاهسون، مغان، سنگسر، زند، کله کوهی، کرد کلهر، عرب خراسانی و ایل زلکی است که 90 درصد آن در شهرستان ساوه و زرندیه و مابقی در شهرستانهای دلیجان و خمین ساکن هستند.
4 درصد جمعیت استان مرکزی را عشایر به خود اختصاص داده است./س