به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با ارائه نظر سنجی دریافتند بوی کباب تنها بویی است که با آن حس خوشیاندی به سراغشان می آید.
متخصصان تغذیه دانشگاه آلمان هم چنین در جدیدترین یافته های خود نشان دادند اگر کباب از بهترین گوشت و مطابق با استاندارد ها تهیه شود می تواند در درمان افسردگی بیماران موثر باشد.
پزشکان توصیه می کنند افرادی که ضعیف هستند و ضعف جسمانی آن ها را از کارکردن باز می دارد باید هفته ای 2 بار کباب بخورند و در معرض بوی کباب قرار بگیرند زیرا نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهد و هورمون اکسی اوستين ر ا در بدن ترشح می کند و نشاط و شادابی را افزایش می یابد.