وی یکی از برنامهها در این خصوص را توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در امور بینالملل عنوان کرد و گفت: کردستان در این زمینه از استانهای پیشتاز بوده و تاکنون دو بار از سوی ریاست سازمان فنی حرفهای کشور مورد تقدیر قرار گرفتهایم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان راهبرد مورد نظر را در این موضوع حضور مؤثر در عرصههای بینالمللی و سیاست اتخاذشده را افزایش قابلیت حضور در این عرصهها ذکر کرد.
احمدی برخی از برنامههای تدوین شده را شناسایی توانمندیهای سازمان در راستای حضور مؤثر در عرصه بینالملل، معرفی و بهرهبرداری از ظرفیتهای آموزشی، تدوین بسته آموزش مهارتی و شناسایی و استفاده از فرصتهای شغلی کشورهای منطقه برشمرد.
وی اولویت برنامهها در امور بینالملل را نیز به ترتیب آموزش به مربیان اقلیم کردستان، مشاوره در طراحی ساختار، حضور فعالان بخش خصوصی و تدوین استانداردها بیان کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان ضرورتهای اجرای برنامهها در این حوزه را نیز توانمندیهای موجود در سازمان فنی حرفهای ایران و نقاط ضعف آموزشهای فنی و حرفهای در اقلیم عراق عنوان کرد.
احمدی برخی از نتایج و دستاوردهای این برنامهها را زمینهسازی برای فعالیت آموزشگاههای آزاد خصوصی در اقلیم، حداقل ورود یک شرکت ایرانی به اقلیم به منظور صادرات، انعقاد تفاهم نامه، بازدید هیئت از اقلیم کردستان و مشاهده توانمندی و ظرفیتها و ایجاد بستر مناسب در راستای شناسایی فرصتهای شغلی بیان کرد.
وی ذینفعان این برنامهها را نیز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان فنی و حرفهای، اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و وزارت کار و آموزش و پرورش منطقه اقلیم عراق عناون کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد با اتخاذ تدابیر مناسب و توجه بیش از پیش به اجرای دقیق برنامهها، زمینه لازم برای حرکتهای رو به جلو و فعالیت بیشتر فراهم شود./ج1