یکی از مقامات ارشد نظامی روسیه گفته است، دولت روسیه برای حمله به اهداف تعیین شده در قطر و عربستان طرح های ویژه تهیه و آماده کرده است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از صداي روسيه‌؛‌ به گفته وی این طرح‌ها از زمان وجود اتحاد جماهیر شوروی سابق وجود داشته و اکنون نیز در دستور کار قرار دارند.

به گفته وی برای اجرای این طر‌ح‌ها توسط سو 27، سو 24 قابل اجرا می باشد و به جای استفاده از پایگاه های هوایی عراق برای سوخت گیری اکنون از وجود هواپیماهای سوخت رسان استفاده خواهد شد که بر فراز دریای خزر عمل سوخت گیری را انجام خواهند داد.

به گفته وی این دو بمب افکن استراتزیک توانایی رفت و برگشت تا این کشورها را دارند. وی معتقد است برخلاف تصور همگان، این دو کشور عربی متحد اصلی آمریکا در منطقه می باشند نه اسراییل.

برچسب ها: قطر ، عربستان ، طرح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Netherlands
hrtmsekt
۱۵:۲۸ ۱۰ تير ۱۳۹۲
20
آخرین اخبار