دومین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی یی سی اف) امروز (١٠ تیر) در کاخ کرملین روسیه آغاز به کار می کند.

به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی یی سی اف) امروز (١٠ تیر) از ساعت ١٥:٠٠ به وقت مسکو در کاخ کرملین روسیه آغاز به کار می کند.
 
بنا بر این گزارش، برخی از روسای جمهور و رهبران کشور های عضو شب گذشته وارد مسکو شده اند و برخی دیگر نیز قبل از ظهر امروز وارد پایتخت روسیه خواهند شد.
 
دومین نشست سران جی یی سی اف، فرصت تقویت همکاری میان کشورهای عضو جی یی سی اف بر مبنای اساسنامه آن، ترویج و تبادل دیدگاه ها درباره بازار و صنعت گاز  در عالی ترین سطح را فراهم و جی یی سی اف را به عنوان خط مشی و پایگاهی برای مذاکره با مصرف کنندگان در زمینه گاز نمایان و مطرح می کند.
 
اعضای مجمع صادرکنندگان گاز ٤٢ درصد از تولید گاز جهان، ٧٠ درصد از ذخایر گازی جهان، ٣٨ درصد از انتقال گاز با خط لوله و ٨٥ درصد از تجارت گاز طبیعی مایع شده (ال ان جی) را در اختیار دارند.
 
١٣کشور الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، ایران، لیبی، نیجریه، قطر، روسیه، ترینیداد و توباگو، ونزوئلا ، امارات متحده عربی و عمان از اعضای این مجمع جهانی به شمار می روند.
 
هلند، قزاقستان و نروژ نیز به عنوان عضو ناظر در مجمع کشورهای صادرکننده گاز مطرح هستند که عراق نیز به تازگی به این جمع پیوسته است.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار