وی اصلیترین علت ریزش مو به ویژه در مردان را وجود هورمون تستسترون عنوان کرد و گفت: آنزیمی وجود دارد که این هورمون را تبدیل به دی هیدرو تستسترون میکند و در بسیاری از افراد به دلیل ترشحنشدن این آنزیم هورمون مستقیماً بر روی ریشه مو تأثیر میگذارد و موجب میشود ریشه به مرور نازک و کرکی شود.
به گفته این متخصص پوست و مو 50 تا 60 درصد مردان دچار ریزش موی مردانه در ناحیه شقیقه تا وسط سر میشوند که معمولاً از سن 25 سالگی این اتفاق شدت میگیرد.
عضو مرکز تحقیقات پوست علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین بر این نکته تأکید کرد: که ریزش مو در خانمها نیز از سنین جوانی تا حوالی دوره یائسگی وجود دارد که نسبت به مردان کمتر است و معمولاً 10 تا 12 درصد از زنان دچار ریزش مو میشوند.
وی گفت: اما در نهایت 70 درصد انسانها به مرور زمان با پیر شدن تا 70 درصد با کاهش حجم مو و کرکی شدن مواجه میشوند.
طوسی در پاسخ به اینکه تغذیه و استفاده از انواع شامپوها چقدر میتواند در درمان ریزش مو مؤثر باشد گفت: این نوع درمانها نقش اندکی دارند و معمولاً پزشکان متخصص هورمون درمانی و برخی داروهای خاص را ترجیح میدهند.
این متخصص پوست و مو رنگ کردن مکرر مو و استفاده از اتوی مو را عاملی در خشک و شکننده شدن مو برشمرد و گفت: به مرور با این اعمال مو شکننده شده و میریزد.