به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، سطح بالاي اسيدهاي چرب امگا 3 در خون زنان يائسه خطر شکستگي لگن را کاهش ميدهد.
گزارش مذکور که در بين نمونه سلولهاي قرمز خون زنان داراي شکستگي يا بدون سابقه شکستگي لگن صورت گرفته، نشان داد که زنان يائسهاي که ميزان سطح امگا 3 خونها بيشتر بوده و کمتر مبتلا به شکستگي شدهاند.
امگا 3 اسيد چرب ترانس بالا بوده که در مواد غذايي دريايي مثل ماهي به وفور يافت و حتي در مواد گياهي مثل سويا نيز وجود دارد.
اين گروه محققان به کليه زنان توصيه به مصرف امگا 3 در رژيم غذايي روزانه را کردهاند./ع2