به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان، محمدرضا برکتین با بیان اینکه دلارهای نفتی می توانند در واردات مواد اولیه و کالاهای مصرفی یا انتقال فناوری و کالاهای سرمایه ای به داخل صرف شوند، تشریح کرد: برای رشد صنعت و تولید داخل، دولت بعد باید دلارهای نفتی را با نسبت های معقول و متناسب هم به واردات کالای ضروری و مورد نیاز مردم اختصاص دهد و هم به ورود فناوری و ماشین آلات؛ به طوری که بخشی از مایحتاج ضروری جامعه که در داخل تولید نمی شود از طریق واردات تامین و همزمان با ورود تکنولوژی، امکان تولید این محصولات در برنامه ریزی درازمدت فراهم شود.
وی ادامه داد: به طور مثال در دولت هفتم و هشتم با وجود اینکه قیمت نفت در پایین ترین حد خود بود، به دلیل سیاستگذاری صحیح، هم امکان ذخیره سازی ارز وجود داشت و هم با عبور دلارها از مجرای تولید داخل، شاهد رشد اقتصادی 3/6 درصدی در اقتصاد کشور بودیم.
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه افسار گسیختگی اقتصاد به ضرر صنعت تمام می شود، اضافه کرد: شفافیت اقتصادی، قابل محاسبه بودن تورم، نرخ پایین بهره بانکی و ثبات نرخ ارز و برگرداندن آرامش به بازار از خواسته های بخش صنعت است به طوری که اگر دولت این شاخص ها را تحت کنترل در بیاورد، صنعت رشد خواهد کرد.
برکتین بیان کرد: برای بهبود شرایط اقتصاد و تولید کشور نباید انتظار کوتاه مدت و قبل از 6 ماه از دولت یازدهم داشته باشیم؛ بلکه به زمان نیاز است تا دولت شرایط را به گونه ای کنترل کند تا وضع بدتر نشود و به تدریج سیاست های اقتصادی صحیح را به کار ببرد.
وی چگونگی روابط خارجی را از نکات دیگری دانست که بر اقتصاد تاثیر دارد.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت برخوار خاطرنشان کرد: در حال حاضر امید به دولت آینده در نگاه مردم دیده می شود و این سرمایه مهمی است که دولت یازدهم باید از آن استفاده کند.
برکتین با بیان اینکه اولویت ما نه استان بلکه کشور ایران است، ابراز امیدورای کرد: دولت یازدهم با عقلانیت و درایت به ظرفیت های موجود در استان های مختلف توجه کند و اصفهان را هم نه به عنوان تافته جدابافته، بلکه به عنوان یکی از استان های با ظرفیت بالا، مورد توجه قرار دهد./س