فرمانده پليس فرودگاه هاي کشور گفت: چنانچه هر تبعه ايراني با هر قصدي اقدام به حمل يا قاچاق مواد مخدر به هر ميزان در فرودگاه ‌هاي کشور دستگير شود، گذرنامه وي باطل مي‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ سرهنگ "مهري" اظهارداشت: اين عمليات از 25 ديماه سال گذشته آغاز و بنا به اعلام سازمان حج و اوقاف تا پايان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
 
وي به اعزام 474 هزار و 177 نفر از طريق 19 ايستگاه پروازي به سرزمين وحي طي اين مدت اشاره کرد و افزود: فرودگاه مهرآباد با 43 درصد بيشترين پروازها را به خود اختصاص داده است.
 
فرمانده پليس فرودگاه هاي کشور ادامه داد: روزانه دو هزار و 880 نفر به سرزمين وحي اعزام و نيز به صورت ميانگين  9 پرواز به کشور عربستان انجام مي شود.
 
اين مقام انتظامي با اشاره به جاسازي هاي متفاوت از سوي زائران، به آنها توصيه کرد: از حمل هر گونه موادمخدر حتي به ميزان يک گرم پرهيز کنند، زيرا پليس در بازرسي هاي تخصصي خود قادر به کشف هر گونه جاسازي مواد مخدر از سوي زائران است.
 
سرهنگ مهري به استقرار پليس مجرب، متخصص و چهره زن در مبادي ورودي وسايل همراه و غيرهمراه زائران و نيز استفاده از تجهيزات فني و دستگاه‌هاي موادياب اشاره کرد و گفت: نيروي انتظامي مطابق قانون از ادامه سفر مسافران پروازهاي داخلي و يا خارجي اعم از سياحتي و زيارتي که براي مصرف خود حتي يک گرم موادمخدر حمل کنند، جلوگيري و پس از تحويل گذرنامه و بليط زائر مزبور به سازمان حج و زيارت؛ وي به دستگاه قضايي معرفي مي شود.
 
فرمانده پليس فرودگاه هاي کشور با اشاره به اينکه پليس عربستان طي چند سال گذشته، هيچ زائر حج عمره و تمتع را به اتهام حمل موادمخدر دستگير نکرده است، افزود: اين موفقيت، حاصل تلاش و حضور پر رنگ پليس فرودگاه ها در جلسات توجيهي کاروان ها، آموزش همگاني، تبليغات و هشدارهاي پليسي است که اين امر نشانگر عزت مندي نظام جمهوري اسلامي ايران در آنسوي مرزهاست.
 
وي ادامه داد: طبق اين قانون، چنانچه هر تبعه ايراني با هر قصدي اقدام به حمل يا قاچاق مواد مخدر به هر ميزان در فرودگاه ‌هاي کشور دستگير شود، گذرنامه وي باطل و از يک سال تا 5 سال ممنوع ‌الخروج مي‌شود.
 
اين مقام انتظامي افزود: براي بار دوم، چنانچه فرد به هر مقداري که مواد مخدر داشته باشد اگر در پرواز خارجي دستگير شود گذرنامه وي باطل و از 5 تا 15 سال ممنوع‌ الخروج مي ‌شود.
 
سرهنگ مهري، ميانگين سن دستگيرشدگان را بيش از 50 سال عنوان کرد و گفت: تمام دستگيرشدگان، با توجه به سن بالاي آنها، موادمخدر را براي مصرف خود، حمل مي کردند.
 
اين مقام انتظامي، با بيان اينکه همراه داشتن برخي از داروهاي درماني در عربستان جرم است، گفت: دارويي مانند متادون و ترامادول كه در كشورمان براي معتادان پرخطر استفاده مي‌شود، در اين کشور ممنوع و جرم است و افرادي كه آن را به همراه داشته باشند در فرودگاه آن كشور دستگير خواهند شد.
 
سرهنگ مهري در ادامه از ممنوعيت حمل هرگونه محلول و آشاميدني از قبيل آب معدني، انواع شربت، محلول خاکشير، آبغوره و آب ليمو از سوي زائران بيت الله الحرام به کشور عربستان خبرداد و افزود: در صورت مشاهده حمل هرگونه آشاميدني، پليس از حمل آن جلوگيري خواهد کرد.
 
فرمانده پليس فرودگاه هاي کشور از زائران خواست از حمل هر نوع داروي روانگردان در هنگام ورود به كشور عربستان خودداري كنند و در صورت بيماري و نياز به مصرف داروي خاصي حتي استفاده قرص هاي آرام بخش و كدئين دار حتماً بايد نسخه پزشك را به همراه داشته باشند.
 
وي از مديران و پزشكان كاروان ها خواست ضمن توجيه زائران از آنها بخواهند از حمل متادون و ترامادول به عربستان خودداري كنند.
 
اين مقام انتظامي با اشاره به آمادگي کامل پليس فرودگاه به منظور خدمات رساني به حجاج عمره، تصريح کرد: مصمم هستيم اقدامات خود را سختگيرانه اما مودبانه انجام دهيم.
 
فرمانده پليس فرودگاه هاي کشور تصريح کرد: ادامه روند کنترل جدي مسافراني که قصد خروج از کشور را دارند از برنامه هاي مهم پليس فرودگاه ها است بنابراين شايسته نيست که شأن جمهوري اسلامي ايران به علت خطاي عده کمي، خدشه دار شود.

برچسب ها: کشور ، خروج ، زائران ، حامل ، مواد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار