گياه نسترن درختچه‌ كوچكي است كه ارتفاع آن تا 3 متر می‌رسد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران همدان  از میوه گل نسترن برای بهبود بیماری‌های قفسه سینه استفاده می‌شود.
گل و میوه نسترن منبع طبیعی ویتامین سی بوده و به عنوان داروی ملین و ادرارآور نیز مصرف شده‌است.
با وجودی كه در بعضی منابع از میوه گل سرخ به عنوان غنی‌ترین منبع ویتامین یاد می شود اما به طور کلی مركبات 50 میلی‌گرم، كلم بروكلی خام و كیوی حدود 100 میلی‌گرم، بعضی سبزیجات مناطق گرمسیری 200 تا 300 میلی‌گرم، میوه گل‌سرخ 1250 میلی‌گرم و آسرولا 1000 تا 2330 میلی‌گرم ویتامین سی دارند.
 میوه گل‌ سرخ همچنین حاوی ویتامین‌های آیک ،ب یک تا سه و کا است .
از دیگر تركیبات  میوه نسترن، پكتین (11 درصد)، تاتن‌ها (2 تا 3 درصد)، اسید سیتریك و اسید مالیك، فلاونوئیدها، رنگدانه‌های زرد و قرمز مخصوصاً كاروتنوئیدها، وانیلین، اسانس و قندها را می‌توان نام برد
 میوه گل نسترن ادرارآور و مسهل است و از آن برای كاهش تشنگی، كاهش التهاب معده و نیز به عنوان طعم‌دهنده و همچنین، تهیه مربا استفاده می‌شود.
طریقه و میزان مصرف
تا 3 قاشق میوه خردشده را در آب جوش ریخته و 15 تا 20 دقیقه بگذارید به همان حال بماند؛ سپس آن را صاف و مصرف ‌كنید. این مقدار را می‌توان روزی سه بار تكرار كرد. میزان مصرف می‌تواند بر حسب وزن تا روزی 12 گرم باشد./ع
  
برچسب ها: نسترن ، ویتامین ، منابع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.