دکتر محمد آذینی افزود: افراد سیگاری ابتدا باید چهار مرحله را برای آمادگی ترک سیگار در نظر بگیرند.
وی اظهار داشت: افراد سیگاری بدانند که به نیکوتین اعتیاد پیدا کردهاند، بدانند چرا سیگار مصرف میکنند، راههایی را برای موفق شدن در ترک سیگار برنامهریزی کنند و یک تاریخ برای ترک سیگار تعیین کنند، که این ها چهار مرحله آمادگی ترک سیگار هستند.
همچنین پزشک اپیدمیولوژی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی نیشابور روشهای ترک سیگار را بیان کرد.
دکتر زهرا خیری اظهار داشت: راههای زیادی برای ترک سیگار وجود دارد که برای هر فردی یکی از روشها مناسب است و افراد سیگاری باید روشی را انتخاب کنند که بتوانند به آن عمل کنند.
وی عنوان داشت: ترک یکباره و کامل و ترک تدریجی از روشهای ترک سیگار محسوب میشود. پزشک اپیدمیولوژی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: برای اغلب افراد ترک یک باره موفقترین روش است به اینگونه که یک روز سیگار مصرف میکنند اما روز بعد دیگر مصرف نمیکنند.
دکترخیری یادآور شد: افراد سیگاری در روش ترک تدریجی تعداد مصرف روزانه سیگار را کم میکنند و هر روز آن را به نصف کاهش میدهند تا به پنج نخ در روز برسد و بعد آن را یکباره ترک کنند.
وی اضافه کرد: برای ترک سیگار بهترین راه وجود ندارد ولی اغلب کسانی که ترک سیگار ناگهانی استفاده کردهاند، موفقتر بودهاند.