صالحی فر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: این ایستگاه امسال در ساری،سال 94 در آمل و سال 96 در نوشهر راه اندازی می شود
وی مصرف سموم کشاورزی در مازندران را پنج برابر میانگین کشوری بیان کرد و افزود: هم اکنون مصرف سموم کشاورزی در مازندران سه هزا و 800 تن است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به ارزیابی باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی اشاره و تصریح کرد : در این سند موضوع باقیمانده سموم در محصولات پر مصرف نظیر توت فرهنگی،خیار، گوجه، بادمجان و کدو مورد بررسی قرار گرفت.
صالحی فر، استفاده از روش مبارزه بیولوژیک برای کاهش سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی را ضروری دانست و یادآور شد: مدیریت تولید، توزیع و مصرف سموم شیمیایی از فاکتورهای برجسته در کاهش باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی است./س