وی با اشاره به اینكه شهرستان ساوه یكی از قطب های بزرگ تولید محصولات باغی در استان مرکزی است ادامه داد: تولید محصولات باغی در این شهرستان در میان دیگر شهرستانهای استان ازروند رو به رشد خوبی برخوردار است و پیش بینی می شود در سال جاری این میزان تولید تا بیش از 15 درصد افزایش یابد.
اربابادامه داد: از زمانسرمازدگی باغات این شهرستان در سال 86 بیش از پنج سال می گذرد و می رود تا باغات این شهرستان به ویژه در دو محصول انار و زیتون به عملکرد واقعی خود دست یافته و متوسط برداشت این دو محصول شاخص شهرستان به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه 19 هزار هكتار باغ و 116 هزار هكتار زمين كشاورزي در ساوه وجود دارد، بیان کرد: به دليل كيفيت بالاي محصول و زودرسي محصولات باغی در این شهرستان، جايگاه ويژه اي در بازار مصرف استان و به ويژه استانهاي همسايه پيدا كرده است.
وی با اشاره به سرمایه گذاری بخش خصوصی در ارتقای میزان تولیدات کشاورزی و باغی در این شهرستان گفت: احداث صنایع تبدیلی، سردخانه و محل نگهداری مناسب محصولات تولیدی و نیز صنایع بسته بندی از نیازهای بخش کشاورزی شهرستان در حوزه سرمایه گذاری است که منجر به افزایش تولید و صادرات محصولات می شود.
وی با اشاره به اینکه كارگروه توسعه كشاورزی شهرستان تلاش میكند تا موانع موجود بر سر راه توسعه و گسترش باغداری شهرستان برداشته شود، اظهار کرد: حمایت از باغداران و كشاورزان گامی مهم و اثربخش در رونق صنعت كشاورزی است.
ارباب ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با توجه به تولید محصول سالم در این شهرستان بتوانیم در بازارهای کشورهای اروپایی نیز حضور فعالتری پیدا کنیم، همانگونه که انار ساوه در بازارهای جهانی حضور خوبی دارد./س