تشنج به معنای حرکات و رفتارهای غیرارادی می باشد که در نتیجه فعالیت الکتریکی غیرمعمول در مغز اتفاق می افتد. این تشنج، جزئی از علائم صرع است. اما هر فردی که تشنج دارد را نمی توان جزو بیماران صرعی قرار داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، در مقابل بیماری صرع مربوط به تشنج برگشت پذیر (راجعه) می باشد. به آن معنا که در بیماری صرع، تشنج یک بار صورت نمی گیرد، بلکه بارها اتفاق می افتد.

بیماران مصروع بدون تشنج، به نام پزودوسیزر نیز خوانده می شوند. این بیماران توسط فعالیت های الکتریکی غیر طبیعی در مغز شناخته نمی شوند. بلکه علت این نوع صرع، عوامل روانی و استرس می باشد. به همین علت، این نوع بیماران مصروع ممکن است با مداخله های روانی درمان شوند.

صرع تحریک شونده، نوعی از بیماری صرع است که ممکن است بر اثر ضربه یا تروما و کاهش قند خون (هیپوگلیسمی)، کاهش سدیم خون، تب بالا و یا سوء مصرف الکل و یا داروهای دیگر رخ دهد.

تب تشنجی (تشنج مربوط به تب) ممکن است در طول دوره نوزادی و یا کودکی رخ می دهد. کودکان تا سن 6 سالگی ممکن است این تشنج را به همراه تب داشته باشند. بیمارانی که دچار یک بار تشنج می شوند، نیازی به درمان ندارند.

اختلال تشنج یک اصطلاح کلی است که برای توصیف هر وضعیتی که تشنج در آن باشد، گفته می شود. در حقیقت، اختلال تشنج یک واژه کلی است.

متاسفانه، گاهی اختلال تشنج برای جلوگیری از صرع بلندمدت استفاده می شود.

بیماران مبتلا به صرع، بیشتر از یک نوع تشنج را در زندگی خود تجربه می کنند، زیرا تشنج تنها علامت صرع می باشد/س

برچسب ها: تشنج ، صرع ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.