دکتر اکبر پور، روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:استرس اضطراب ناشی از دوره امتحان و کنکور از جمله اتفاقاتی است که برای بیش از 40 درصد دانش آموزان میافتد که ناشی از عوامل مختلف است.
وی افزود: یکی از این عوامل که می تواند این اضطراب را افزایش دهد تغذیه است.
اکبرپور در ادامه گفت:برخی غذاها باعث تشدید اضطراب و برخی باعث کاهش این اتفاق می شوند. برای مثال سبزیجات و میوه های تازه باعث کاهش اضطراب و برعکس استفاده از شکر و افزودنی های شیرین خوراکی به مواد غذایی، نوشابه های انرژی زا ، شکلات،مواد کنسروی ، مواد سرخ کرده مثل چیپس و امثال آن می تواند اضطراب را افزایش دهد.
این روانپزشک همچنین تصریح کرد: غذاهای چرب و سنگین مثل تخم مرغ با چربی زیاد ، افزایش دهنده ی اضطراب و احساس ناخوشایند خواهد بود ،غذا باید به گونه ای باشد که نه خیلی سریع شکر آن جذب شود و نه خیلی چرب باشد که همه خون به سمت معده برود و عملکرد مغز را کاهش دهد.
غذایی مثل صبحانه سنتی ایرانی مثل نون و پنیر با مقداری میوه جات تازه رژیم خوبی برای دوران امتحان و کنکور است./ح