به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، مدير گروه بهداشت محيط وحرفه اي مركزبهداشت استان هرمزگان با اشاره به شرايط نامناسب مواد غذايي توسط دستفروشان گفت : يكي از مسایل مهم در بحث عرضه مواد غذایی ، مسئله دستفروشان مواد غذایی هستند که متأسفانه هیچیک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمي كنند و در شرایط کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی به خصوص مواد غذایی فساد پذیر میکنند.
مهندس "نواب رازمند" با توصيه به اينكه بايد از مصرف مواد غذایی ارایه شده توسط دستفروشان خودداری نمود، ياد آور شد: عرضه مواد غذايي بايد مطابق استانداردهاي بهداشتي صورت بگيرد به طوري كه با توجه به شرايط آب و هوايي عرضه مواد غذايي در استان هرمزگان حساسيت خاصي را دارد.
"رازمند" افزود : مردم بايد در هنگام خريد به شرايط نگهداري و تاريخ توليد و اتقضا مواد خوراكي دقت كنند .
مدیرگروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت استان هرمزگان با اشاره به گرم شدن هوای استان ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بين 30 تا 40 درجه سانتیگراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانهای بسیار افزایش مییابد .