نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان گفت: تولید و مصرف محصولات کشاورزی ارگانیک در جامعه نیازمند فرهنگ سازی است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان «حمیدرضا مومنی» در جلسه ماهانه کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق اصفهان تصریح کرد: تولیدکنندگان محصولات کشاورزی بر اساس نیاز بازار مصرف اقدام به تولید محصول می‌کنند و در صورتی که تقاضا برای محصولات ارگانیک و سالم افزایش یابد رویکرد آنان نیز تغییر می‌کند.

وی از برگزاری همایش تولید محصولات سالم با همکاری کمیسیون در اتاق اصفهان خبر دادوگفت:همایش یک روزه راهکارهای تولید محصولات کشاورزی سالم،استاندارد،ارگانیک و چالش‌های فرارو به همت اداره کل استاندارد،سازمان جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالن همایش‌های اتاق اصفهان برگزار می‌شود.

«هادی رضایی» مدیر شرکت آبگینه زنده‌رود، تولید کننده محصولات ارگانیک در این جلسه گفت:محصولات ارگانیک محصولی است که در فرآیند تولید آن از هیچ نوع مواد شیمیایی اعم از کود و سم استفاده نشده است و بر سلامت خاک،گیاه و انسان تاکید دارد.

وی از تشکیل انجمن تولیدکنندگان محصولات کشاورزی سالم،گواهی شده و ارگانیک در استان اصفهان خبر داد و گفت:برگزاری کارگاه‌های آموزشی تولید محصولات ارگانیک،مشاوره به کشاورزان از جمله اهداف این انجمن است.

وی تاکید کرد:تولید محصولات ارگانیک ابتدا به سود کشاورز و سپس به سود جامعه است زیرا سلامتی کشاورزان در استفاده نکردن از سموم آفات کش است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.