با توجه به چند برابر شدن قیمت دارو در چند ماه اخیر تزریق احتمالی 2200 میلیارد اعتباری نمی تواند مشکلات این حوزه را حل کند.

دکتر پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اختصاص احتمالی 2200 میلیارد تومان جبران ما به التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادله ای در حوزه دارو نمی تواند مشکلات این حوزه را حل کند ، زیرا در طی دو ماهی که از سال جاری گذشته است قیمت دارو چندین برابر شده است.

وی افزود: با توجه به دغدغه های نمایندگان و تأکید رئیس مجلس درباره پیگیری ارز مرجع در زمینه دارو قرار است تا کمیته ای ویژه برای رسیدگی به این موضوع تشکیل شود.

وی تأکید کرد: اقشار آسیب پذیر بیشتر فشار ناشی از گرانی دارو را تحمل می کند و این نشان دهنده بی کفایتی مسئولین ذیربط در این حوزه می باشد.

وی یاد آور شد: وقتی مشکلات دارو در شهری مثل تهران تا این حد وخیم است اوضاع بیماران در شهرستان ها بسیار بیشتر است./ع2

برچسب ها: دارو ، بهداشت ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار