3 هزار و 800 تن سیر امسال در مازندران تولید شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران به افزایش 18 درصدی برداشت سیر امسال در مقایسه با پارسال که 3 هزار و 500 تن محصول از 3هزار و150 هکتاراراضی زیر کشت بوده اشاره و سطح زیر کشت این محصول را امسال در استان 3 هزار و 561 هکتار اعلام کرد.

ابطالی قیمت تمام شده سیر مازندران را امسال کیلویی 500 تا 600 تومان عنوان کرد و مرغوبیت برگ سبز سیرهای برداشتی را از دلایل درامدزایی و فروش خوب ان دانست.

به گفته وی بیشترین کاشت و تولید سیر مازندران مربوط به شهرهای قائم شهر، ساری و بابلسر است./س

برچسب ها: بوی ، سیر ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.