به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، مظلومی گفت: این افزایش ظرفیت با اجرای طرح بهینه سازی مصرف انرژی در 24 واحد از مرغداری ها گوشتی به ظرفیت 600 هزار قطعه حاصل شده است.
وی با بیان اینكه در این واحدها میزان مصرف سوخت 28 درصد و برق 18 درصد كاهش یافته است، افزود: طول دوره پرورش نیز از 53 روز به 49 روز رسیده است .
مظلومی با اعلام اینكه مرغداران شهرستان میانه پیشتاز در عرصه اصلاح تاسیسات و تجهیزات مرغداری در استان هستند، گفت: این شهرستان رتبه اول جذب اعتبارات در سال 91 را كسب كرد.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان میانه اظهاركرد: بیشترین گوشت سفید استان در این شهرستان تولید می شود. /س