استاندار مازندران گفت: موضوع افزایش بهداشت و کیفیت شیر خام باید به صورت جدی دنبال شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، سید علی اکبر طاهایی عصر روز گذشته 4 خرداد ماه 92 در کارگروه سلامت و امنیت غذایی که در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد اظهارداشت: موضوع افزایش بهداشت و کیفیت شیر خام باید به صورت جدی دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه محیط‌های سنتی تولید شیرخام باید بهداشتی و عاری از میکروب شود افزود: با توسعه محیط‌های روستایی به همان نسبت باید بهداشت و کیفیت شیرخام در این محیط‌ها افزایش یابد.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: بهسازی و غبار زدایی روستاها در کاهش بار میکروبی شیر از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

طاهایی با بیان اینکه بحث تولید محصولات سالم یا ارگانیک در بخش تولیدات گیاهی دنبال می شود گفت: باید تولیدات لبنی به صورت جدی توسط سازمان جهاد کشاورزی پیگیری شود.

وی تصریح کرد: با توجه به کیفیت داروهای تولید شده در داخل کشور پزشکان باید برای مصرف داروهای تولید داخل اعتمادسازی کنند.

استاندار مازندران یادآور شد: صداوسیما و سایر رسانه در حوزه سلامت زندگی مردم باید اطلاع رسانی کنند .

منبع:خبرگزاری ایسنا
برچسب ها: مازندران ، شیر ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.