به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران؛ محققان موفق شدند با تحقیقات اتمی بهره وری LED را بالا ببرند، این تحقیق که به همت گروهی از محققان دانشگاه MIT انجام شده با به کارگیری عناصر نیمه هادی و تکنیک های جدید به تشکیل ترکیبات جدید و بالا رفتن کیفیت این LED ها شد.
وضوح بالای تصاویر این تلویزیونها که در سالهای گذشته خیلی استفاده شده از تکنولوژی تبدیل نور به ارزیابی بالا رفته و نسبت به حالت های قبلی انرژی کمتری صرف شود.
این تحقیقات که در آزمایشگاه ایستگاه فضایی و به دور از جاذبه ی زمین انجام گرفته با چیدن تعداد مشخصي از این LED ها در ضخامتی حدود20 نانومتر یا 20 میلیون میلیون بار کوچکتر از مقیاس قابل دید، سبب تشکیل تصویری با وضوح خیلی بالا شد.
محققان دانشگاه MIT عنوان كردند: این کار بسیار با ارزش است زیرا در ساخت فناوریهایی مثل باتری های خورشیدی و تکنیک های تشکیل تصویر با وضوح بالا بسیار موثر خواهد بود./ح