11 میلیارد ریال کمک بلاعوض برای توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی استان فارس در سال گذشته صورت گرفت.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کشاورزی فارس از توان بالایی در بخش های مختلف برخوردار است از این رو بهره گیری از مکانیزاسیون و فناوری های نوین ، مسیر توسعه را برای این بخش هموار می کند ادامه داد: فارس در اغلب تولیدات باغی و زراعی رتبه اول را در کشور دارد و توجه بیش از پیش به این توانمندی باید در اولویت برنامه ریزی ها قرار گیرد.

مهرزاد خرد پارسال هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه کشاورزی و به ثمر رسیدن چهار هزار و 300 طرح در اختیار این بخش قرار گرفت .

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه پارسال سه هزار و 160 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان پرداخت و برای 810 میلیارد ریال عقد قرار داد شد، افزود: مابقی تسهیلات در گرو تکمیل پرونده افراد معرفی شده است.

به گفته خرد، پارسال برای اجرای طرح های زیربنایی آب و خاک دو هزار و 300 میلیارد ریال پیش بینی شد که 10درصد آن به این طرح ها اختصاص یافت./ب

برچسب ها: توسعه ، کشاورزی ، کمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.