به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پرتقال میوه ای شیرین است اما وقتی طعم آن با مزه خمیر دندان ترکیب می شود مزه ی آن تلخ می شود.
گفتنی است علت این امر به این دلیل است که در ساختار خمیر دندان از مواد ویژه ای به نام سدیم لوریل سولفات با sls استفاده می شود که این ماده یک ماده ی شوینده است و تولید کف بر روی دهان می کند.
بررسی ها نشان می دهند که این ماده سنسورهای شیمیایی زبان را تحریک کرده، سبب تغییر کارایی آنها می شود بر روی زبان حدود 10000 جوانه چشایی وجود دارد که در اثر مسواک زدن دچار تغییر کارکرد می شوند.
در نتیجه این تغییر شیمایی سبب می شود تا طعم هایی مانند طعم تند، ترش، شیرین و تلخ عوض شود.
البته این تغییر شیمیایی در حس چشایی موقت است و پس از مدتی کوتاه دوباره جریان طبیعی و آنزیم های ترشح شده توسط جوانه های چشایی طعم اصلی غذاها را حس می کند.