کارشناس روانشناسی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه فصل امتحانات به دلیل افزایش ساعت مطالعه و خستگی ناشی از آن بدن به استراحت و تغذیه مناسب نیازدارد،گفت:چنانچه به اندازه کافی مواد غذایی ضروری به سلولهای خاکستری مغز نرسد،ذهن ما نمی تواند با حداکثر توان خود به یادگیری بپردازد.
نوشک با اشاره به اینکه در زمان امتحان از رژیم های غذایی خودداری شود،افزود:دانش آموزان به اندازه کافی از میوه،سبزی تازه و غلات استفاده کرده و یک تا دو ساعت قبل از امتحان یک غذای کربوهیدرات دار کامل بخورند تا از افت قند خون در طول جلسه جلوگیری شود.
وی تصریح کرد؛دانش آموزان بهتر است به منظور افزایش کارایی مغز از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند مرغ،نان تست،تخم مرغ،عسل و برشتوک استفاده کنند و افرادی که دچار اضطراب می شوند صبحانه کامل میل نموده و در وعده صبحانه از موز، خرما، شیر و یا مقداری کشمش استفاده کنند.
این کارشناس روانشناسی گفت:مصرف سبزی هایی مانند ریحان،نعنا،کاهو و سیب برای مقابله با اضطراب مؤثر بوده و همچنین خوردن عسل،نان،پنیر و گردو،عدسی در کاهش اضطراب مؤثر است.
نوشک با بیان اینکه کم خونی یکی از عوامل تأثیر گذار در کاهش یادگیری و اضطراب است،افزود:خوردن جگر،گوشت و ماهی به افزایش خون و کاهش اضطراب کمک میکند./س