کتاب مطالعات شبکه های اجتماعی وسبک زندگی جوانان تالیف محمد صادق افراسیابی با مقدمه دکتر حسن بشیر؛ دانشیار دانشگاه امام صادق(ع) وباهمکاری علیرضا مرادی و الهه رفیعی به همت انتشارات سیمای مشرق منتشر شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، کتاب مطالعات شبکه های اجتماعی و سبک زندگی جوانان تالیف محمد صادق افراسیابی با مقدمه ی دکتر حسن بشیر؛ دانشیار دانشگاه امام صادق (ع) و با همکاری علیرضا مرادی و الهه رفیعی به همت انتشارات سیمای مشرق در 108 صفحه منتشر شد.

در فصل اول این کتاب که با همکاری علیرضا مرادی و الهه رفیعی منتشر شده است با مفهوم شبکه های اجتماعی بیشتر آشنا شده و محمد صادق افراسیابی مولف کتاب ضمن ارائه ی تعریفی از شبکه های اجتماعی اینترنتی نوشته است: به اعتقاد پریس افراد ادراکات متفاوتی از یک جامعه ی مجازی دارند. به طوری که برای برخی، این جوامع، صمیمیت، اطمینان بخشی از گپ زدن و کمک کردن افراد به یکدیگر را به همراه دارد و برای برخی دیگر این جوامع تصور تاریکی از توطئه ی براندازی و رفتار جنایی و تجاوزگرانه به حیطه ی خصوصی را ایجاد می کند.
فصل دوم کتاب به تاریخچه ی شبکه های اجتماعی اینترنتی می پردازد. در این فصل آمده است: عنوان شبکه های اجتماعی اینترنتی با قالب امروزی برای نخستین بار در سال 1960 در دانشگاه ایلینویز ایالات متحده آمریکا مطرح شد اما مفهوم شبکه های اجتماعی در ایران به طور گسترده حدودا در سال 1383 هجری شمسی با حضور شبکه اجتماعی «اورکات» در میان کاربران ایرانی رواج پیدا کرد.
فصل سوم به سبک زندگی از نگاه اندیشمندان پرداخته و عنوان می کند: بسته به اینکه ما بخواهیم موضوع سبک زندگی را از منظر کدام رویکرد و از نظر کدام نظریه پرداز بررسی کنیم به تعاریف گوناگونی خواهیم رسید. با دقت در تعاریف مختلف می توان گفت سبک زندگی، مجموعه ای از طرز تلقی ها، ارزشها، شیوه های رفتاری، حالات و سلیقه ها است.
فصل چهارم کتاب به رابطه ی میان شبکه های اجتماعی و سبک زندگی جوانان پرداخته است. در این فصل آمده است: صرف نظر از انجام هر گونه پژوهش، اثبات نوعی ارتباط میان عضویت و حضور در شبکه های اجتماعی اینترنتی و سبک زندگی جوانان در چارچوب نظریه دو جهانی شدن عاملی و جامعه ی شبکه ای کاستلز امری ممکن است.
در فصل پنجم با نظر سنجی پیمایشی آشنا شده و در نهایت در فصل ششم نتایج انجام یک نظر سنجی پیمایشی در میان کاربران بزرگترین شبکه اجتماعی ایرانیان (کلوب) در خصوص رابطه ی میان عضویت در شبکه های اجتماعی اینترنتی و شاخصه های مختلف سبک زندگی منتشر شده است. بررسی رابطه ی میان عضویت در شبکه های اجتماعی اینترنتی با سبک زندگی مجازی افراد، تاثیر عضویت در شبکه های اجتماعی بر نحوه ی پوشش و ادبیات محاوره ای افراد و بررسی رابطه میان عضویت در شبکه های اجتماعی و شیوه ی همسریابی افراد از جمله مواردی است که در این فصل مورد ارزیابی قرار گرفته است.
علاقه مندان جهت تهیه کتاب می توانند با شماره ی تلفن 88807453 تماس و یا به نشانی خیابان استاد نجات اللهی، خیابان سمیه، خیابان پورموسی، کوچه ی شیرین، پلاک 34، طبقه ی 5، انتشارات سیمای مشرق مراجعه نمایند./ي2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاطمی
۱۱:۴۱ ۰۳ بهمن ۱۳۹۳
سلام با تشکر از شما میخواستم قیمت کتاب را بدانم و آیا از طریق اینترنت می توان این کتاب را خریداری کرد؟ ممنونم.
Iran (Islamic Republic of)
جعفری
۱۳:۵۹ ۱۶ فروردين ۱۳۹۳
با سلام خدمت خانم سراجیان
این کتاب نوشته شده در مورد شبکه های اجتماعی
با تشکر جعفری