کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد تاكيد كرد: به غذاي كودك نمك و ادويه نزنيد.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، "علی اکبر کمالی” با تاكيد بر اينكه به غذاي كودك نمك و ادويه نزنيد اظهار كرد: از آنجايي که نمك، شكر و ادويه جات باعث مي شوند غذاها طعم بهتري داشته باشند، اما نوزادان و كودكان به طعم طبيعي غذاها نياز دارند.

با تاکید بر عدم خوراندن تكه هاي درشت ميوه جات و سبزيجات به کودک عنوان كرد: اين تكه هاي بزرگ ممكن است باعث خفگي شوند. در هشت ماهگي بهتر است از ميوه ها به شكل پوره استفاده كرد.

وی توصیه کرد: هنگام مصرف میوه براي کودک پوست ميوه ها را حتما جدا كنيد و هسته آنها را در آوريد، ميوه هايي مثل انگور را به همان اندازه طبيعي شان به كودك ندهيد و آن ها را به تكه هاي كوچك تر تقسيم كنيد.

این کارشناس همچنین توصیه کرد: به هنگام دادن گوشت به كودك بسيار دقت شود به عنوان مثال هرگز به يك كودك هشت ماهه، هات داگ يا سوسيس و غذاهايي از اين قبيل داده نشود.

کمالی با بیان این که گوشت پخته به کودک داده شود گفت: گوشت را حتما  به صورت پوره و كاملا له درآوريد، زيرا رشته هاي گوشت با دندان هاي اندك و كوچك كودك خردسال آسياب نمي شوند و ايجاد خفگي مي كنند./ج1

برچسب ها: غذا ، پوست ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.