مطالعه اخیر دانشمندان پزشکی حاکی از آن است که 4 نوع پروتئین در پاهای مرغ وجود دارد که نقش مهمی در کنترل فشارخون دارد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از Meshy متخصصین دریک مطالعه علمی که در مجله تیم کشاورزی و مواد غذایی منتشرشد،با خوراندن پروتئین کلاژن به موشها که از پاهای مرغ استخراج شده بود به این نتیجه رسیدند که فشارخون آنها به طرز قابل توجهی کاهش یافته بود.

در این تحقیق،در یک دوره چهار هفته ای به موشها کلاژن داده می شود. /ع2

برچسب ها: پای مرغ ، فشار ، خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار