به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
محمدی کارشناس ارشد تغذیه گفت :هر صد گرم گوجه سبز 30 کیلوکالری انرژی دارد، میافزاید: گوجه سبز مانند بسیاری از میوههای ترش، غنی از ویتامینهای A ، B و C است و اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلولها و سرطان دارد.وهمچنین اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی آن به اثبات رسیده و به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.محمدی گفت : این میوه نوبر بهاری چون حاوی برخی ویتامینها و نیز پیش ساز ویتامین A است، برای کمک به درمان شبکوری و نیز رشد بدن (در صورت مصرف تمام مواد غذایی دیگری که مورد نیاز کودکان هستند) مفید است، گوجه سبز دارای ویتامینهای B و C است و به همین جهت برای آرامش اعصاب نیز مفید است. البته مصرف زیاد آن حالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندانهای مصرفکننده ایجاد مینماید.
کاهش فشار خون یکی از اثرات درمانی منحصر به فرد گوجه سبز است، محمدی کارشناس تغذیه در این مورد میگوید: خوردن گوجه سبز فشار بالای خون را تحت کنترل درمیآورد، چربی خون را کاهش میدهد، رسوبات را از خون حذف میکند و عملکرد معده-رودهای را نیز تنظیم میکند، علاوه بر این، باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود و بههمیندلیل میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد، ضمن آنکه مطالعات نشان داده این میوه میتواند در درمان تومورها هم موثر باشد.
وی ادامه میدهد: ارزش غذایی 100 گرم گوجه سبز برابر است با 8 گرم کربوهیدرات، 2.84 گرم چربی، 1.6 گرم پروتئین و فیبر خام نیم درصد و همچنین با خوردن 100 گرم گوجهسبز، 5 درصد ویتامین A، دو درصد ویتامین1 B، یک و نه دهم درصد ویتامین2 B، دو و هشت دهم درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین C، پنج درصد کلسیم، 2 درصد فسفر و 5 درصد آهن مورد نیاز بدنتان تامین میشود./س