مسئول برگزاری رقابت‌های تنیس جایزه بزرگ بانوان کشور گفت: کیفیت رقابت‌‌ تنیس خاکی بانوان کشور در آمل بسیار بالا بود و همچنین رشد تنیس در بین بانوان کشورمان چشمگیر است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران مونا گل‌نبی افزود: رقابت‌های بسیار خوب و نزدیکی را به مدت یک هفته به میزبانی این شهرستان شاهد بودیم که در آن برترین‌های بانوان تنیس خاکی کشور به همراه دیگر شرکت‌کنندگان دیدارهای تنگاتنگی داشتند.

وی ادامه داد: در این رقابت‌ها که با حضور 51 تنیسور بانوی کشور و برترین‌های رنکینگ تنیس برگزار شد 10 بانوی اول سر سید و عنوان‌دار ایران اسلامی نظیر غزاله ترکمن، آمنه درعلی، آرزو یلقونی، هستی علی‌میرزالو، ماریا تیموری، سارا کلانتری، نگین شیخ صراف، هنگامه عزیزی، فائزه خداکرمی و ملیحه کلاهی با هم دیدار کردند.

گل‌نبی تصریح کرد : برای خیلی از بازیکنان جوان و باانگیزه استان‌های مختلف که نخستین تجربه‌های خود در این مسابقات بزرگ را سپری می‌کنند فرصت بسیار خوبی مهیا شده تا خود را محک بزنند و با برترین‌های کشور روبرو شوند./س


برچسب ها: برگزاری ، رقابت ، بانوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.