قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولید گوشت از گاو به عنوان دامی سنگین در سال حماسه اقتصادی 37 هزار تن در استان برآورد شده است.

 ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گوشت از گاوهای اصیل، بومی و دورگ استحصال می شود.

وی تشریح کرد: تبریز با تولید 780 تن گوشت از گاو اصیل برترین شهرستان در تولید گوشت از این نژاد است.

ثقلینی با عنوان نمودن دیگر شهرستان های برتر در تولید گوشت از گاو اصیل ادامه داد: دامداران آذرشهر و اُسکو نیز با تولید به ترتیب 550 و 430 تن از تولیدکنندگان توانمند گوشت از نژاد گاو اصیل محسوب شده اند.

وی افزود: در تولید گوشت از گاوهای بومی دامداران میانه ای با پیش ینی کارشناسان می توانند تولیدکننده 990 تن گوشت قرمز باشند.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مراغه و اهر با تولید 920و 820 تن گوشت در جایگاه های بعدی قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به تولید گوشت از گاوهای دورگ اظهار داشت: سراب، مراغه و هریس توانایی تولید 5300، 2200 و 1300 تن گوشت از گاو دورگ وجود دارد.

ثقلینی با معرفی شهرستان های برتر در تولید گوشت از سه نژاد گاو در استان تاکید کرد: تبریز، میانه و سراب به ترتیب در تولید گوشت قرمز از گاوهای اصیل، بومی و دورگ برترین شهرستان ها در آذربایجان شرقی شناخته شده اند/س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، گاو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.