معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد كشاورزي استان کرمانشاه، گفت: پیش بینی می شود امسال میزان تولیدات گوشت قرمز استان به 34 هزار و 800 تن برسد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

بهرام خانی میزان تولید گوشت قرمز در استان کرمانشاه را در سال گذشته 31 هزار و 800 تن دانست و  پیش بینی کرد میزان تولید گوشت قرمز در استان طي سال جاری به 34 هزار و 800 تن برسد.

 معاون بهبود تولیدات دامی استان کرمانشاه، جمعیت دامی استان کرمانشاه چهار و نیم میلیون واحد دامی است که از این رقم سه میلیون واحد دام سبک و یک و نیم میلیون واحد دامی سنگین نظیر گاو و گاومیش می باشد.

وی افزایش راندمان لاشه و بهبود مدیریت در واحد های پرورش دام را از جمله اقدامات لازم در راستای افزایش میزان تولیدات در چشم انداز برنامه توسعه عنوان کرد و ادامه داد: تامین نیاز های علوفه ای واحدهای پروار بندی، بهبود وضعیت جایگاه نگهداری دام و کمک به توسعه سیلو های ذرت علوفه ای از دیگر اقدامات در راستای افزایش میزان تولیدات گوشت قرمز استان در چشم اندار برنامه توسعه می باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه ایجاد و توسعه پرواربندی صنعتی، روستایی و عشایری و ایجاد و توسعه واحدهای پرورش گوسفند صنعتی و نیمه صنعتی را در راستای افزایش میزان تولیدات گوشت قرمز استان ضروری ارزیابی کرد.

وی  افزود:در حال حاضر در استان کرمانشاه 18کارخانه تولید خوراک دام فعال است که ظرفیت سالانه این واحد ها یک میلیون تن در سال می باشد./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.