حزب‌الله از زيرزمين هم اسرائيل را تهديد مي‌کند،پرونده مهدی هاشمی به دادسرا بازگشت،گاف بی‌بی‌سی و صدای آمریکا در پخش یک صدای ضبط شده،جنجال سفر هیأت مصری به تهران،شکايت شرکت مشهور صنعتي از سه مسئول اقتصادي،یک سال حبس برای زمین‌خوار بزرگ،بازداشت مدیرمسئول بازتاب،دستور وزیر برای کنترل فشار خون،واژگونی اتوبوس حامل استقبال‌کنندگان از دولت،افشاگري شريعتمداري درباره يك تصميم عجيب دولت ،مرتضوي در سمتش باقي مي‌ماند، همايش تبليغاتي براي مشايي،از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.   

*کیهان:
    
هم خودش را مي‌شناسدو هم کساني که قيامت کردند!

شبکه دولتي انگليس معتقد است نامزدي خاتمي از حيث هزينه‌سازي براي جمهوري اسلامي مطلوب است اما در جمع‌بندي کلي چيزي عايد اپوزيسيون نمي‌کند.

بي‌بي‌سي فارسي در تحليلي با ادعاي اينکه عدم احراز صلاحيت خاتمي وجهه نظام را خدشه‌دار مي‌کند، تصريح مي‌کند که حتي در صورت تأييد صلاحيت و رسيدن به قدرت، خاتمي اختيار چنداني نخواهد داشت و نقشي بيشتر از تدارکاتچي ايفا نخواهد کرد.بي‌بي‌سي همچنين خاطرنشان کرد: يادآوري رأي دادن خاتمي در انتخابات مجلس در دماوند، مي‌تواند بيانگر عدم توانايي خاتمي در ايستادگي مانند کروبي و موسوي باشد.

 از جنبه ديگر بايد از افرادي که رئيس دولت اصلاحات را به کانديداتوري دعوت مي‌کنند پرسيد که آيا تا آخر در کنار او خواهند ايستاد؟ يادآوري بيش از هشتصد روز حبس خانگي ميرحسين موسوي و مهدي کروبي به حل اين معما کمک خواهد کرد. در اعتراضات بعد از انتخابات 88، بارها شعار «موسوي بازداشت بشه، ايران قيامت ميشه» تکرار شد ولي با آغاز حبس خانگي اين دو در بهمن 89، اعتراضي به وقوع نپيوست.
  
نگراني آمريکا از عمق روابط ايران و عراق

«روابط عميق ايران با عراق، نفوذ آمريکا در عراق را تحت تاثير خود قرار داده است.»
يک پايگاه اينترنتي آمريکايي با انتشار اين مطلب نسبت به گسترش روابط تهران- بغداد هشدار داد. المانيتور نوشت: ايران با نفوذترين کشور در عراق به شمار مي‌رود. ميزان نفوذ ايران در عراق بسيار زياد است و همکاري‌هاي دو طرف به خصوص پس از تشديد بحران در سوريه، بيشتر شده است. از سوي ديگر در ماه‌هاي مارس و اوايل آوريل مقامات ايران و عراق سفرهاي مکرري به بغداد و تهران داشتند که در جريان آن قراردادهاي متنوعي منعقد شد. در ماه مارس، وزير امور خارجه ايران رهسپار عراق شد.

صالحي با رهبران مذهبي در نجف ملاقات کرد و معاون او نيز به گفت‌وگو با مقامات عراقي بر سر موضوعات سوريه و بحرين، نشست. در دهم مارس، وزير نفت ايران براي گفت‌وگو با نوري المالکي، نخست‌وزير، راهي بغداد شد. آنها در خصوص پروژه‌هاي مشترکي شامل گاز طبيعي که از ايران به عراق صادر مي‌شود، مذاکره کرده و براي صادرات گاز به عراق از تاريخ 20 جولاي 2013 توافق کردند.

المانيتور ادامه مي‌دهد: در ماه آوريل وزير اطلاعات ايران به عراق رفت و با نخست‌وزير، رئيس مجلس، مشاور امنيت ملي و حکيم ملاقات و رايزني کرد. در ماه فوريه نيز رئيس منطقه آزاد تجاري عراق به ايران سفر کرد و پس از ملاقات با همتاي ايراني خود در منطقه آزاد تجاري اروند، توافقنامه‌اي در زمينه ارتقاي مبادله‌هاي دريايي و راه‌آهن بين دو کشور و همچنين همکاري‌هاي پالايشگاهي و پتروشيمي، منعقد کرد.

در 6 مارس نيز وزير کشور عراق با همتاي ايراني خود ملاقات کرد. آنها در مورد همکاري‌هاي مرزي و آموزش نيروي پليس عراق توسط ايران، مذاکره کردند. همان زمان ايران، عراق و سوريه توافقنامه همکاري ارتباطاتي امضا کردند که به موجب آن سه کشور تبادل اطلاعات خواهند داشت. همچنين گزارش‌ها حاکي از آن است که ايران خدمات اينترنتي نيز به عراق ارائه مي‌کند. قرارداد ديگري نيز در تاريخ 12 مارس براي تقويت همکاري‌ها بين نيروي دريايي ايران و عراق و برگزاري مانورهاي نظامي مشترک منعقد شد.

اين گزارش ادامه مي‌دهد: روشن است که روابط ايران و عراق به سرعت در حال رشد است. ارزش روابط تجاري دو کشور در حال حاضر 10 ميليارد و 700 ميليون دلار محاسبه مي‌شود و انتظار مي‌رود اين رقم در پايان سال 2013 به 12 ميليارد دلار برسد. ايران به دنبال آن است که نه تنها روابط خود را با دولت مرکزي عراق، بلکه با دولت منطقه‌اي کردستان نيز تقويت کند. همچنان روابط ايران با دولت مرکزي عراق بسيار نزديک است.

 در نوامبر 2012، ايران عمليات احداث خط لوله گاز هزار و 500 کيلومتري را آغاز کرد که ايران را به عراق و سوريه ارتباط مي‌دهد. گفته مي‌شود که بخش 225 کيلومتري اين خط لوله که بنا بوده در خاک ايران احداث شود مراحل پاياني را پشت سر مي‌گذارد و انتقال گاز به عراق از تابستان 2013، شروع مي‌شود. هرچند ساخت اين خط لوله دشوار است اما گامي مهم در راستاي تقويت روابط تهران- بغداد و دور زدن تحريم‌ها به شمار مي‌رود.

المانيتور در پايان خاطرنشان کرد: در صورتي که فشار بر مسئله ايران و سوريه افزايش يابد تلاش براي رونق هرچه بيشتر روابط تهران با بغداد دور از ذهن نخواهد بود، چرا که عراق نقشي مهم ايفا مي‌کند و پلي در سياست سوريه- ايران محسوب مي‌شود. از سوي ديگر عراق مي‌تواند به يک منطقه ترانزيتي براي ايران تبديل شود که به روي بازارهاي خارجي گشوده مي‌شود. در همين حال، روابط ايران با عراق، نفوذ آمريکا در اين کشور را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد. در واقع بايد گفت آمريکايي‌ها از زماني که به عراق حمله کرده‌اند تنها زماني توانسته‌اند اهداف خود را پيش ببرند که ايران نيز خواسته است. اين روند در زمان شکل‌گيري دولت بسيار مشهود بود.
 
اين ادب مسبوق به سابقه است!!

نگاهي به نامه سال 59 هاشمي‌رفسنجاني خطاب به حضرت امام خميني(ره) در سال 1359 نشان مي‌دهد که هيجان‌زدگي وي و گم کردن نسبت خود با ولايت‌فقيه در موقعيت‌هاي حساس مسبوق به سابقه است.

در اين نامه بدون سلام که به بهانه موضوع بني‌صدر نگاشته شده، هرچند سخن از «النصيحه لائمه المومنين است» اما در چند پاراگراف از موضع ادب و احترام و تواضع فاصله مي‌گيرد از جمله آنجا که با لحني متناقض مي‌نويسد: اينجانب که جنابعالي را مثل جانم دوست دارم و روي زمين کسي را صالح‌تر از شما سراغ ندارم، گاهي به ذهنم خطور مي‌کند که تبليغات و ادعاهاي ديگران شما را تحت تأثير قرار داده]![ و قاطعيت و صراحت لازم را- که از ويژگيهاي شما در هدايت انقلاب بوده- در موارد فوق‌الذکر ضعيف‌تر از گذشته نشان مي‌دهيد، بسياري از مردم هم متحيرند که چرا امام قاطع و صريح در اين مسائل سرنوشت‌ساز صراحت ندارد.

هاشمي همچنين با کنايه مي‌نويسد: ما انتظار نداريم نصايح ذو وجهي از رسانه‌هاي جمعي بشنويم، احضار کنيد و امر بفرماييد(!)
به گزارش سايت هاشمي، او همچنين در اين نامه با بيان اينکه «احساس مي‌کنم که روابط و ملاقاتهاي ما با جنابعالي، صورت تشريفاتي به خود مي‌گيرد و محدوديتهايي در طرح و بحث مطالب- منجمله خوف از اينکه جنابعالي موضع‌گيري سياسي و رقابت تلقي کنيد- به وجود آمده و من خائفم که اين حالت خسارت‌بار باشد» مي‌افزايد:

خود شما مي‌دانيد که موضع نسبتا سخت مکتبي امروز ما، دنباله نظرات قاطع شما از اول انقلاب تا به امروز است، بعد از پيروزي معمولا ما مسامحه‌هايي در اينگونه موارد داشتيم و جنابعالي مخالف بوديد، اما نظرات شما را با تعديلهايي اجرا مي‌کرديم؛ شما اجازه ورود افراد تارک‌الصلوه يا متظاهر به فسق را در کارهاي مهم نمي‌داديد، شما روزنامه آيندگان و... تحريم مي‌کرديد، شما از حضور زنان بي‌حجاب در ادارات مانع بوديد، شما از وجود موسيقي و زن بي‌حجاب در راديو تلويزيون جلوگيري مي‌کرديد؟ همين‌ها موارد اختلاف ما با آنها است.

آيا رواست که به خاطر اجراي نظرات جنابعالي ما درگير باشيم و متهم و جنابعالي در مقابل اينها موضع بي‌طرف بگيريد؟ آيا بي‌خط بودن و آسايش‌طلبي را مي‌پسنديد؟ البته اگر مصلحت مي‌دانيد که مقام رهبري در همين موضع باشد و سربازان خير و شر جريانات را تحمل کنند، ما از جان و دل حاضر به پذيرش اين مصلحت هستيم، ولي لااقل به خود ما بگوئيد.
البته مشي 29سال بعد آقاي هاشمي و عدم‌تمکين وي از موضع صريح ولي‌فقيه درباره فتنه‌گران ضدانقلاب، حکمت مواضع حضرت امام و عدم پايبندي آقاي هاشمي به مدعاهاي آن نامه را نشان داد.
  
حزب‌الله از زيرزمين هم اسرائيل را تهديد مي‌کند

در حالي که پهپادهاي حزب‌الله سال گذشته براي چندمين بار در عمق آسمان فلسطين اشغالي به پرواز درآمدند، مقامات صهيونيست مي‌گويند ارتش حزب‌الله از زيرزمين نيز اسرائيل را تهديد مي‌کند.يک افسر بلندپايه در بخش عمليات ارتش رژيم صهيونيستي گفت: خطرهاي زيادي در جبهه شمالي ما وجود دارد و حزب‌الله لبنان در حال حاضر از زيرزمين ما را تهديد مي‌کند.

به گزارش روزنامه «الحيات» اين افسر صهيونيست تصريح کرد: حزب‌الله تونل‌هاي زيادي زير زمين حفر کرده است و سعي مي‌کند نيروهاي ارتش ما را براي مبارزه به آنجا بکشاند. تهديد از زيرزمين در اين منطقه طي سال‌هاي اخير افزايش يافته است.وي خاطرنشان کرد: اوضاع جنوب لبنان درحال حاضر در مقايسه با گذشته و طي جنگ دوم لبنان بسيار تغيير کرده است؛ ساخت و سازهاي زيادي زير زمين انجام شده وتونل‌هاي فراواني حفر شده است و اگر ما قصد داشته باشيم بار ديگر در اين منطقه وارد جنگ شويم، با مشکلات سخت‌تري مواجه خواهيم شد.

يادآور مي‌شود نيروهاي صهيونيستي در جريان جنگ 33 روزه (سال 2006) به واسطه وجود همين تونل‌ها، تلفات معتنابهي را متحمل شدند. در همان جنگ دو فروند ناوچه جنگي صهيونيست‌ها در درياي مديترانه منهدم شد و البته تانک‌هاي مرکاوا و هلي‌کوپترهاي پيشرفته ارتش صهيونيستي نيز از قدرت کوبنده حزب‌الله در امان نماند.
     
باج‌گيري دو سويه اسرائيل از رژيم‌هاي مرتجع

محافل رسانه‌اي از ابعاد مختلف به نقش اسرائيل و اعراب مرتجع در تحولات اخير سوريه و ارتباط آن با موضوع خيانت به آرمان فلسطين پرداخته‌اند.

روزنامه النهار در تحليلي خاطر نشان کرد: تعديلي که کميسيون پيگيري طرح صلح عربي پذيرفته اعمال کند و طرح تبادل اراضي کرانه باختري با اراضي ديگري از اسرائيل را بپذيرد، نشان‌دهنده آغاز معادلاتي جديد بر سر تغييرات منطقه‌اي است. اعرابي که اين روزها با سوريه درگير هستند، مي‌خواهند به هر قيمتي شده جبهه فلسطيني بسته شده و پرونده‌اش بايگاني شود. به اين ترتيب اعراب رسما درگيري خود با اسرائيل را به اولويت دوم خود تبديل کرده‌اند و درگيري با دمشق را اولويت نخست خود قرار داده‌اند.

اين روزنامه مي‌نويسد: در اين ميان اسرائيل نيز مي‌داند که تنگناهاي سياسي مواضع اعراب چيست براي همين فرصت را مناسب مي‌بيند تا آن جا که مي‌تواند اعراب را وادار کند که از مساله فلسطين کوتاه بيايند و امتياز بدهند.

النهار افزود: هرچه درگيري در سوريه شديدتر مي‌شود، اسرائيل احساس مي‌کند که اعراب بيش از پيش گرفتار در اين درگيري مي‌شوند و آن‌گاه آنها مجبور خواهند شد تا امتيازهاي بيشتري را بر سر پرونده فلسطيني به تل‌آويو بدهند، فقط براي اين که بتوانند حمايت آمريکا را عليه اسد در اين جنگ به دست آورند. آنها خود را بيش از پيش گرفتار مي‌بينند و براي اين که خود را از اين درگيري نجات دهند حاضرند از جيب فلسطيني‌ها امتياز دهند.

در همين حال روزنامه القدس‌العربي در تحليلي نوشت: اتحاديه عرب پاداش بسيار بزرگ و خوبي به آمريکا داده است و در اين چارچوب، هفته گذشته هيئتي به نام کميته پيگيري طرح صلح از سوي اين اتحاديه به واشنگتن رفت تا از يک طرح مرده و اساسا شکست‌خورده حمايت کند.
براساس اين طرح، براي نخستين‌بار مسئله تبادل اراضي ميان فلسطيني‌ها و اسرائيلي‌ها پذيرفته شد و اين در حقيقت به معناي مبادله مقاديري از اراضي فلسطيني در مقابل مقاديري ديگر از اراضي فلسطيني‌ها است و در اين ميان تنها اشغالگران اسرائيلي سود مي‌برند.
اين روزنامه تصريح کرد: چيزي که باعث ايجاد شک و ابهام و نگراني بيشتر ما مي‌شود اين است که عقب‌نشيني‌هاي عرب‌ها هميشه به نفع اسرائيلي‌ها و به ضرر فلسطيني‌ها بوده است.

القدس العربي درباره ادعاي به کارگيري سلاح شيميايي از سوي حکومت سوريه خاطر نشان کرد: چرا آمريکا يک قطره اشک براي کودکان فلسطيني در غزه که با فسفر سفيد اسرائيلي‌ها کشته شدند، نريخت و سخني از خط قرمز و زرد و بنفش نگفت؟در همين حال روزنامه ديلي‌تلگراف معتقد است حمله هوايي اسرائيل به سوريه براي درگير کردن بيشتر آمريکا در بحران سوريه است چرا که نتانياهو پي برده که اوباما مايل به دخالت مستقيم در اين بحران نيست.
 
*وطن امروز:

پرونده مهدی هاشمی به دادسرا بازگشت


وکیل‌مدافع مهدی هاشمی اعلام کرد به دلیل نقایص شکلی کیفرخواست، پرونده موکلش به دادسرا اعاده شد. به گزارش ایسنا، محمود علیزاده طباطبایی با بیان اینکه «پرونده موکلم به دادسرا اعاده شده است» اظهار کرد: درخواست استمهال به دلیل وجود یکسری نقایص و اینکه ما فرصت کافی برای مطالعه پرونده نداشتیم، مطرح شد. وی با بیان اینکه «جلسه دادگاه در وقت خود تشکیل شد» گفت: به دلیل درخواست استمهال ما و وجود نقایص در کیفرخواست، دادگاه تصمیم گرفت برای تکمیل تحقیقات پرونده را به دادسرا مسترد کند.

وکیل‌مدافع مهدی هاشمی یادآور شد: یکی از خبرگزاری‌ها عنوان کرده بود پرونده مهدی هاشمی 120 صفحه است، در حالی که این طور نیست و پرونده حجم گسترده‌ای دارد. وی خاطرنشان کرد: کیفرخواست دارای نقایص زیادی بود و ما به آنها اشاره کردیم، البته ناگفته نماند که اکثر نقایص کیفرخواست شکلی بود و تحقیقاتی باید انجام می‌شد که متاسفانه این تحقیقات به عمل نیامده بود. علیزاده طباطبایی درباره زمان جلسه بعدی دادگاه موکلش گفت: منتظر ابلاغ وقت از سوی دادگاه هستیم.

طرح مشترک اسرائیل ترکیه و 3 کشور عربی علیه ایران


اسرائیل با ترکیه و چند کشور عربی به تفاهم رسیده است تا در مقابل موشک‌های بالستیک ایران پروژه‌ای را با همکاری یکدیگر برای دفاع از خود آغاز کنند. روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از «ساندی تایمز» نوشت: «اسرائیل و ترکیه و 3 کشور عربی به توافقاتی درباره ساخت سپر موشکی و دفاعی رسیده‌اند تا در مقابل موشک‌های بالستیک از خودشان دفاع کنند.

خبرها حاکی از آن است که این ابتکار عمل بین اسرائیل، ترکیه، عربستان، اردن و امارات بوده تا در برابر ایران، سپر دفاعی بسازند.» ساندی تایمز نوشت: «این کشورها به توافق رسیده‌اند که اطلاعات خود را درباره دفاع در مقابل موشک‌های بالستیک در اختیار هم بگذارند تا به یک جمع‌بندی مناسب برسند و تکنولوژی ضدموشکی خود را ارتقا بخشند. این گروه که به گروه 1+4 مشهور شده‌اند، برنامه دارند با آمریکا نیز در این زمینه همکاری‌هایی را انجام دهند».

گاف بی‌بی‌سی و صدای آمریکا در پخش یک صدای ضبط شده

بی‌بی‌سی‌ فارسی در تازه‌ترین افتضاح اخلاقی و حرفه‌ای خود صدای ضبط شده شخصی را پخش کرد که پیش از این با نام دیگری در شبکه صدای آمریکا پخش شده بود.(!) سایت بولتن نیوز نوشت: چند روز پیش، صدای آمریکا و بی‌بی‌سی فارسی به دنبال سیاه‌نمایی‌های خود از وضعیت داخل کشور، برنامه‌ای با نظرخواهی تلفنی از مخاطبان خود درباره گرانی‌های اخیر و تاثیر نرخ ارز بر کالاهای داخلی و... داشتند اما بعد از پخش صدای یکی از بینندگان از صدای آمریکا، همان صدا و همان کلمات نیز از برنامه بی‌بی‌سی فارسی پخش شد.

بنا بر این گزارش، ماجرا از این قرار است که پیامی از صدای آمریکا و برنامه روی خط با نام حمید از سمنان پخش شد که به این نکته اشاره می‌کند که همه مشکلات موجود به خاطر نظام جمهوری اسلامی و... است. اما در برنامه نوبت شما در تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی نیز، این بار همان صدا با نام مهدی از مشهد، و همان کلمات پخش می‌شود. اما به محض گفتن چند کلمه و پخش این صدای ضبط شده که مشخص است از قبل برای پخش آماده شده بود، یکی ازآقایان همکار مجری برنامه

بی‌بی سی صدا را قطع می‌کند و فریاد می‌کند که «فرن، فرن، باز پیام ضبطی گذاشتی؟ می‌خوای منم مثل سیاوش اخراج کنن»! این گاف بی‌بی‌سی باعث شد که مجری نوبت شما یعنی نفیسه کوهنورد بگوید که ظاهرا این خط ما مشکل دارد...

جنجال سفر هیأت مصری به تهران

وزارت اوقاف مصر با تعدادی از روحانیون مصری به دلیل سفر بدون مجوز به تهران، برخورد می‌کند. به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الوطن مصر، تعدادی از اعضای سندیکای مستقل روحانیون مصر به ریاست «محمد البسطویسی» به تازگی برای حضور در همایش «علما و بیداری اسلامی» به تهران سفر کرد. این اقدام بدون اطلاع وزارت اوقاف صورت گرفته بود. منابع آگاه گفته‌اند که وزارت اوقاف مصر قصد دارد ضمن اعمال اقدامات قانونی علیه اعضای این هیات، از آنها تحقیق کند؛ چرا که وزارت اوقاف مصر قبل از این به روحانیون هشدار داده بود که بدون اطلاع و مجوز این وزارتخانه به سفرهای خارجی و به ویژه ایران نروند تا مانع از گسترش تشیع شوند.

 «محمد البسطویسی» رئیس سندیکای روحانیون مستقل که یکی از شرکت‌کنندگان در همایش تهران بود؛ در این باره به روزنامه الوطن گفت: در کنفرانس بیداری اسلامی در تهران 83 کشور مشارکت کرده بودند و هدف از آن کمک به مساله فلسطین بود. وی افزود: ما هر دعوتی برای گفت‌وگو براساس احترام متقابل را می‌پذیریم. در کنفرانس تهران، هیات بزرگ مصری از روحانیون زیرنظر اوقاف مصر، روحانیون صوفی و برخی از وکلای دادگستری نیز حاضر بودند. این کنفرانس نوعی از نزدیکی میان مذاهب و کشورهای اسلامی به شمار می‌آید.

*خراسان:


دردسرهاي واردات تفنگ بادي براي دستگاههاي دولتي

در حالي که بر اساس شکايت برخي واردکنندگان و راي شماره 527 هيئت عمومي ديوان عدالت اداري در سال 86 در خصوص عدم ضرورت اخذ مجوز وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح براي واردات تفنگ هاي بادي، برخي مديران اين وزارتخانه و بخش هاي اقتصادي دولت به دلايل اقتصادي و دفاعي از مسئولان ارشد دولتي خواسته اند نسبت به بازنگري در آيين نامه هاي اين موضوع براي اجراي مجدد ممنوعيت هاي ورود اين تفنگ ها بدون مجوز نهادهاي مسئول اقدام کنند.

شکايت شرکت مشهور صنعتي از سه مسئول اقتصادي

پس از نوسانات اخير در بازار ارز و مشکلات به وجود آمده طي سالهاي اخير براي برخي مجموعه هاي بزرگ اقتصادي، برخي مديران بانک ها و ادارات دولتي با گرفتن حکم قضايي اقدام به تمليک دفتر مرکزي يکي از شرکت هاي مشهور صنعتي کشور کرده اند که پس از شکايت مديران اين شرکت، هم اکنون براي سه مدير مرتبط با اين پرونده به علت وارد کردن خسارت ميلياردي، حکم قضايي صادر شده است.

*آرمان:

یک سال حبس برای زمین‌خوار بزرگ

شنیده شد که معاون دادستان تهران و مسئول رسیدگی به پرونده‌های زمین خواری اعلام کرد: زمین خوار بزرگ تهران با همکاری ماموران نیروی انتظامی بازداشت شد. مهر نوشت؛ مرتضی تورک اعلام کرد: با حضور ماموران نیروی انتظامی، نمایندگان وزارت راه و شهرسازی و نمایندگان دادسرای ویژه مبارزه با زمین‌خواری از اراضی دولتی رفع تصرف شد. وی افزود: متراژ این زمین 9500 متر بوده و از اراضی با ارزش منطقه دارآباد تهران محسوب می‌شد که مدت‌ها در اختیار زمین‌خواران بود. پس از ایجاد پرونده و انجام مراحل بازپرسی و احراز اسناد و تخلفات، قاضی متهمان این پرونده را به یک سال حبس محکوم کرد.

بازداشت مدیرمسئول بازتاب

شنیده شد که پس از انتشار خبر جنجالی نوار 8‌ میلیونی در سایت بازتاب امروز، علی‌غزالی مدیر مسئول این سایت روز 8 اردیبهشت بازداشت شده است. قانون نوشت؛ علی غزالی یکشنبه هفته گذشته بازداشت و پس از آن فعالیت سایت بازتاب امروز متوقف شد. غزالی از روزنامه‌نگاران اصولگرای منتقد دولت محسوب می‌شود که از آغاز فعالیت سایت بازتاب امروز مدیر مسئولی آن را بر عهده داشت. همچنین شنیده شده فواد صادقی نیز بازداشت شده است.

پیامک‌های جعلی به نام آیت‌ا... سیستانی

شنیده شد که دفتر حضرت آیت‌ا... سیستانی انتشار هر نوع پیامک‌ منتسب به این مرجع تقلید را تکذیب کرد. دانا نوشت؛ مسئول دفتر آیت‌ا... سیستانی درتهران ضمن تکذیب پیامک‌های منتشر شده منتسب به آیت‌ا... سیستانی، عنوان کرد: هیچکدام از این پیامک‌های منتسب به آیت‌ا... سیستانی صحت ندارد.

تکذیب نوار صوتی ایران علیه مصر

شنیده شد که رئیس دفتر حافظ منافع کشورمان در مصر ادعای اعمال فشار ایران به قاهره به واسطه یک نوار صوتی را تکذیب کرد. پانا نوشت؛ مجتبی امانی در سخنانی ادعای چند روز پیش یک روزنامه‌ کویتی در خصوص تهدید ایران به مصر به منظور تغییر مواضع قاهره در قبال دمشق را بی‌اساس خواند و گفت که این داستان‌ کاملا ساختگی است. براساس گزارش الیوم السابع، وی گفت: هدف از انتشار این‌گونه اخبار ساختگی ضربه زدن به همکاری‌های مصر و ایران در مساله سوریه است چرا که این همکاری به نفع ایجاد ثبات در منطقه است.

دستور وزیر برای کنترل فشار خون

شنیده شد که يکي از وزراي اقتصادي در نامه‌اي به ادارات زير مجموعه خود، از آنها خواسته است با توجه به اهميت کنترل فشار خون و اثرات نامطلوبي که اين بيماري روي انسان به جاي مي گذارد، شرايطي فراهم شود تا همه کارمندان و مديران اين وزارتخانه و شعب استاني، ضمن هماهنگي با بيمارستان‌هاي دولتي اقدام به کنترل فشار خون خود کنند. خراسان نوشت؛ در اين بخشنامه اولويت اول، کارمندان بالاي 50سال و کارمنداني که جهت استقبال از رئیس جمهور ارومیه رفته بودند.

واژگونی اتوبوس حامل استقبال‌کنندگان از دولت

شنیده شد که اتوبوس حامل تعدادی از فرهنگیان شهرستان بوکان در مسیر بازگشت از ارومیه واژگون شد. اروم‌نیوز نوشت؛ در این حادثه که در یک کیلومتری پلیس راه ارومیه - مهاباد و نزدیکی روستای جبل کندی رخ داد یک نفر از مسافران (از فرهنگیان شهرستان بوکان) به کما رفته بود در حین انتقال به بیمارستان جان سپرد. اخبار رسیده از آسیب‌دیدگی شدید سایر مسافران اتوبوس حکایت دارند. این کاروان از جمله کاروان‌هایی است که جهت استقبال از رئیس‌جمهور به ارومیه رفته بودند.

تکذیب ترکیه از حضور در ائتلاف ضدایرانی

شنیده شد که یک مقام وزارت امور خارجه ترکیه به روزنامه حریت گفت: اینها گزارشاتی دستکاری شده‌اند که هیچ ربطی به واقعیت ندارند. پانا نوشت؛ روز گذشته ساندی تایمز گزارش داد که ترکیه به یک ائتلاف ضد ایرانی به همراه تعدادی از دولت‌های عربی میانه‌رو می‌پیوندد. روزنامه «تایمز آو اسرائیل» با اشاره به این خبر به نقل از یک مقام صهیونیستی که به نامش اشاره‌ای نشده است، افزود که این طرح شاهد پیوستن ترکیه، اردن، عربستان و امارات برای ایجاد «هلال میانه‌رو» خاورمیانه خواهد بود.

بستری شدن«وزیر شعار» در بیمارستان

شنیده شد که محمود مرتضایی‌فر معروف به وزیر شعار و بنیانگذار تکبیر بعد از انقلاب در ایران بیش از 10 روز در بخش آی‌سی‌یو بستری است و وضعیت جسمانی مناسبی ندارد.فارس نوشت؛ فرزند محمود مرتضایی‌فر معروف به «وزیر شعار ایران» اظهار داشت: وضعیت جسمانی پدر من از جمعه هفته گذشته رو به وخامت گذاشت که نخست در بیمارستان جم بستری شد و اکنون به بیمارستان میلاد منتقل شده است.

وی افزود: پزشکان معالج برای سومین بار پدرم را تحت عمل جراحی قرار دادند و در حال حاضر ایشان در «آی سی یو» بستری است و شرایط جسمانی مناسبی ندارد. وی در پایان از مردم خواست برای بهبودی حال پدرش دعا کنند. بنابراین گزارش، مرتضایی‌فر بنیانگذار تکبیر بعد از انقلاب بود و ا... اکبر‌های او در بدو ورود امام خمینی (ره) در خاطره‌های انقلابیون ماندگار شد. وی بعدها به واسطه حضورش در تریبون نماز جمعه به «وزیر شعار» معروف شد.

*تهران امروز:

بلاتكليفي سياسي، وجه تمايز اين دوره از انتخابات است

صادق زيباكلام استاد دانشگاه و تحليلگر سياسي در همايش تحليل صف آرايي سياسي انتخابات رياست‌جمهوري يازدهم در بوشهر گفت: آنچه كه انتخابات رياست‌جمهوري اين دوره را نسبت به دوره‎هاي پيشين متفاوت كرده، احساس بلاتكليفي سياسي است. به گزارش فارس، زيباكلام گفت: در انتخابات پيشين، از ماه‎ها قبل مشخص بود رقابت به شكل جدي ميان چه كساني است و اصلاح‌طلبان از يكسو، اصولگرايان از سوي ديگر و دولت وقت نيز كانديداهاي خود را معرفي كرده بودند و تكليف كار مشخص بود.

تداوم حركات عجيب ملك‌زاده

به گزارش روابط‌عمومي ديوان محاسبات كشور، برخورد ناشايست ملك زاده پنج‌شنبه گذشته هنگام بازديد از استان خراسان و پخش گل، كارت‌هاي هديه بين كاركنان سازمان متبوعه در استان رخ داد. يك خانم از حسابرسان ديوان مستقر در سازمان ميراث فرهنگي ضمن قبول شاخه گل، كارت هديه را به علت نداشتن اجازه دريافت هرگونه هديه از سازمان‌هاي طرف حسابرسي، مسترد كرده كه اين عمل وي موجب پرخاش آقاي ملك زاده شده و دستور اخراج وي از ساختمان سازمان ميراث استان را داده است.

افشاگري شريعتمداري درباره يك تصميم عجيب دولت

شفاف نوشت،محمد شريعتمداري عضو شوراي راهبردي روابط خارجي در جمع بخشي از مديران و كاركنان وزارت بازرگاني در دهه ۶۰ گفته است: «اگر رهنمود‌هاي مقام معظم رهبري نبود امروز شاهد ايجاد ۵ معاونت رياست‌جمهوري در دولت براي جغرافياي سياسي جهان بوديم كه وزارت امور خارجه را مانند سازمان برنامه و بودجه حذف مي‌كرد.»

مرتضوي در سمتش باقي مي‌ماند

اسدالله عباسي وزير تعاون، كار و ر فاه‌اجتماعي با يادآوري حضورسعيد مرتضوي برسرپرستي رياست سازمان تامين‌اجتماعي، گفت: هم‌اكنون تمام تصميمات اين سازمان از سوي مرتضوي اتخاذ شده و اين موضوع به‌طور كامل قانوني است. وي با اعلام اينكه تعيين رئيس سازمان تامين‌اجتماعي بر عهده هيات امناي اين سازمان است، افزود: بر اساس قانون و اساسنامه سازمان، مرتضوي تا زمان اتخاذ تصميم از سوي هيات امناي سازمان تامين‌اجتماعي بر سرپرستي رياست باقي خواهد ماند.

روايت عبدي از عاقبت دولت دهم

عباس عبدي تحليلگر مسائل سياسي در گفت‌وگو با هفته نامه مثلث درخصوص استراتژي و تاكتيك احمدي‌نژاد در انتخابات گفت:آقاي احمدي‌نژاد از زاويه خودش فكر مي‌كند اگر از رياست‌جمهوري كنار برود عملا ديگر جايي در بالاي سياست ندارد، مگر اينكه بتواند دوباره در قدرت بماند. ايشان يك بدنه راي اجتماعي گسترده دنبال خود دارد، اما اين بدنه راي خيلي در خيابان پاي كار نيست و تداوم هم ندارد.

 به همين دليل اگر كنار برود به‌راحتي مي‌توانند او را حذف يا خيلي از مسئوليت‌ها را متوجه او كنند، در نتيجه مي‌كوشد كسي را جاي خود بگذارد اما اين فرد مهم است كه چه كسي باشد.وي در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كنيد سرنوشت سياسي آقاي احمدي‌نژاد چه مي‌شود؟ گفت:بخشي به نحوه بازي‌اي برمي‌گردد كه او انجام مي‌دهد.

 باخت دو جور است، يك وقت مي‌بازد اما تمكين مي‌كند و دوره رياست‌جمهوري را به خوبي و خوشي به پايان مي‌رساند، در اين صورت بعيد مي‌دانم حكومت هم با او برخورد كند ولي بايد برود و آماده اين باشد كه در رسانه‌ها و گوشه و كنار همه مسئوليت‌ها را بر‌عهده‌اش بيندازند، بدون آنكه جاي دفاعي هم داشته باشد.

 حالت دوم آن است كه مي‌بازد اما تمكين نمي‌كند كه در اين صورت فكر نمي‌كنم به آخر دوره هم برسد. از طرفي معتقدم اگر احمدي‌نژاد تاييد صلاحيت نامزدش را بگيرد، راي او تضميني است چون مشايي با او لينك و جفت جدانشدني است، در حالي‌كه افراد ديگر دولت چنين ويژگي ندارند، اما اگر نتواند تاييد صلاحيت بگيرد خيلي كارش سخت مي‌شود.

وي در بخش ديگر سخنانش گفت: در شرايط فعلي و مسئله يارانه‌ها،نامزد دولت به احتمال زياد حتي خاتمي را هم مي‌برد. البته انتخابات بين خاتمي و نامزد دولت دو‌قطبي مي‌شود و حكومت به اين امر راضي نخواهد شد. چون آن موقع دو قطب اصلي انتخابات از نظر آنان فتنه و انحراف مي‌شود و اين از نظر حكومت مناسب نيست، چون براي بقيه جايي نمي‌ماند.

احمدي‌نژاد بيشترين استفاده از حكم حكومتي را داشته است

پرويز كاظمي اولين وزير رفاه و تامين‌اجتماعي دولت احمدي‌نژاد است كه البته سال‌ها فعاليت‌ در حوزه صنعت را تجربه كرده و اكنون نيز در رأس هيات مديره يكي از بانك‌هاي خصوصي قرار دارد.كاظمي با بيان اينكه احمدي‌نژاد اتفاقا از همه امكاناتي كه تحت اختيارش بود به‌طور كامل و حتي از حكم حكومتي بيش از بقيه روساي جمهور استفاده كرده است به فارس گفت:احمدي‌نژاد از امكانات قانوني‌اش استفاده كرده و خوب هم استفاده كرده اما نه در جهت درست آن و قطعا بايد اين را به عنوان ضعف يك رئيس‌جمهور تلقي كرد كه از حكم حكومتي بيش از اندازه و آن هم براي امور غير ضرور و پيش پا افتاده استفاده مي‌كند! وقتي شما از رهبري هزينه مي‌كنيد، نشانگر آن است كه يك جاي كارتان ايراد دارد؛ يا مديريت يا نحوه اجراي برنامه‌ها. به عنوان مثال مي‌گويم چرا رهبر انقلاب درباره معاون اولي آقاي مشايي حتما بايد نوشته بدهند؛ اين ايراد است ديگر.

ما نبايد اينقدر مقام اول محترم كشور را مشغول كارهاي جزئي كنيم. حالا جالب‌تر اين است كه همان فرد را از معاون اولي برداشتي و در مسئوليت ديگري قرار دادي كه دقيقا همان كار را مي‌كند؛ اين دهن‌كجي به همه است. در بحث تداوم سرپرستي آقاي صمصامي در وزارت اقتصاد هم براي ما سوال برانگيز بود كه چه ضرورتي داشت براي حضور چند روز بيشتر يك فرد در يك وزارت‌خانه، حكم حكومتي گرفته شود؟ اين موضوعات واقعا عجيب بود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا نياز به افزايش اختيارات رئيس‌جمهوري است؟ گفت:نه! من فكر مي‌كنم اختيارات رئيس‌جمهور كافي است؛ من يك باوري دارم كه ما بايد هر كاري را از مجراي قانوني خودش انجام دهيم. تصور مي‌كنم قوانين ما مناسب است و اختياراتي كه قانون اساسي براي رئيس‌جمهور در نظر گرفته نيز مناسب است و اگر مشكلي وجود دارد، بايد از مجراي خودش بدون هياهو و بدون تخريب ديگران رفع شود.

*جمهوری:

حواشی سفر استاني رئيس‌جمهور به آذربايجان غربي

چهارمين سفر استاني رئيس‌جمهور و هیئت دولت به آذربايجان غربي حاشيه‌هائي به همراه داشت، از تحريم استقبال توسط نمايندگان گرفته تا اعتراض به گراني‌ها و بيكاري. به‌گزارش خبرنگار مهر مسير فرودگاه تا محل سخنراني رئيس‌جمهور مملو از دانش آموزان به خصوص دانش‌آموزان مقطع ابتدايي بود كه به دليل تعطيل كردن مدارس اقدام به حضور در حاشيه‌هاي جاده براي استقبال از رئيس‌جمهور و هئيت دولت بودند.

تاخير يك ساعته رئيس‌جمهور و سخنراني در جمع مردم، سيل فراوان نامه‌هاي مردمي در طول مسير، اعتراض تعدادي از شهروندان به خبرنگاران در خصوص عدم توجه به گراني و بيكاري و وضع معيشتي مردم نيز از حاشيه‌هاي اولين دقايق حضور رئيس‌جمهور در اروميه بود.برخي از مردم نيز با گلايه شديد از خبرنگاران مي‌خواستند حرف‌هاي آنها را به رئيس‌جمهور منتقل كنند و بگويند رئيس‌جمهور به جاي اين سفرهاي تبليغاتي و وعده‌هاي توخالي وضعيت معيشتي، بيكاري و گراني را در كشور حل كند.

 تحريم استقبال ازاحمدی نژاد

به جز عابد فتاحي نماينده اروميه، نمايندگان آذربايجان غربي در مجلس شوراي اسلامي با صدور نامه‌اي استقبال از سفر هيئت دولت ورئيس جمهور را به استان تحريم كرده بودند. قبلا نيز انجمن اسلامي دانشگاه اروميه با صدور نامه‌اي خواستار عدم حضور مشايي در سفر استاني هيئت دولت به آذربايجان‌غربي شده بود.

همايش تبليغاتي براي مشايي

احمدي نژاد پس از سخنراني در جمع مردم اروميه به همايشي تحت عنوان حماسه حضور كه با حضور جمعي از نخبگان استان برگزار شد رفت و در اين همايش شركت كنندگان با شعارهاي "احمدي - مشايي دو يار الهي" از وي استقبال كردند. همايش حماسه حضور، به جاي آنكه نشست رئيس‌جمهور با جوانان نخبه باشد به همايش تبليغاتي براي مشايي شبيه بود چرا كه در طول همايش شركت كنندگان شعارهاي "زنده باد بهار" سر مي‌دادند حال و هواي همايش و سخنراني‌ها بوي تبليغات مي‌داد. اين درحالي بود كه مشايي به جز اين مراسم در مراسم حاشيه‌اي ديگري شركت نكرد.



برچسب ها: ویژه ، باشگاه ، شبانه ، روزنامه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار