به گزارش
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر عمو عابدینی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در سومین همایش دانشجویی بیوتکنولوژی با بیان اینکه بیوتکنولوژی تنها رشته ای است که مستقیما دانشجوی دکتری می پذیرد گفت: در دانشگاه تهران شاهد حضور دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در بسیاری از رشته های بیوتکنولوژی همچون کشاورزی، منابع طبیعی، علوم، فنی و حتی محیط زیست هستیم.
وی ادامه داد: در چرخه تولید محصول علم بیوتکنولوژی در حال کسب کردن رتبه 15 هستیم که این با تلاش دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور به دست می آید.
وی در ادامه افزود: تولید محصول از طریق بیوتکنولوژی با تلاش محققان و دانشجویان و همچنین تاسیس شرکت های دانش بنیان محقق می شود که دانشگاه تهران در حال حاضر 10 درصد از تولیدات علمی کشور را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: توسعه شرکتهای دانش بنیان زمینه ساز تولید علم و پیشرفت بیوتکنولوژی است تا به کارگیری این رشته بتوانیم چرخه توسعه صنعتی کشور را فعال کنیم از این رو معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران فعالیت های متعددی از جمله برگزاری همایش بین المللی دانشجوی بیوتکنولوژی کرده است که این همایش منجر به تبادل علمی میان دانشجویان و اساتید شده است./ح