مسئول دامپزشکی شهرستان انار گفت: طرح لیبل‌گذاری لاشه‌های گوشت در شهرستان انار آغاز شد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران احمد رضایی‌نسب با اشاره به اجرای طرح لیبل‌گذاری لاشه گوشت در این شهرستان اظهار داشت: لاشه‌های دام کشتار شده پس از بازرسی بهداشتی، ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی شده و سپس بر روی لاشه برچسب مشخصات تولید الصاق و با خودرو ویژه حمل گوشت روانه قصابی‌ها و بازار می‌شود.

وی بیان داشت: اجرای این طرح با توجه به نقش مهم و موثر کشتارگاه در تولید گوشت بهداشتی و سالم و همچنین اهمیت انجام نظارت‌های دقیق و کنترل لاشه‌های تولیدی، ایجاد امکان ردیابی و جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام و برخورد احتمالی را موجب می‌شود.

رضایی‌نسب تصریح کرد: برچسب به عنوان شناسنامه گوشت است که شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، بارکد و شرایط نگهداری و ... است.

وی افزود: بزرگترین دغدغه و تلاش دامپزشکی، تامین و ارتقای سلامت و بهداشت فرآورده‌های خام دامی است و تغییر رویه کشتارگاه و بهبود وضعیت آن تا رسیدن به وضعیت کشتارگاه ایده‌آل در رسیدن به این هدف بهترین کمک را می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این طرح با همت شهرداری مرکزی انار و فرمانداری و شبکه دامپزشکی شهرستان اجرا شده است.

مسئول دامپزشکی شهرستان انار با اشاره به اقدامات واکسیناسیون دام در این شهرستان گفت: 146 هزار و 878 نوبت سر دام سبک و سنگین در سال گذشته مورد واکسیناسیون قرار گرفتند.

وی بیان داشت: 79 هزار و 69 راس دام توسط بخش دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی و نظارت بخش دولتی صورت گرفته است.

رضایی‌نسب تصریح کرد: این شبکه به منظور کنترل و مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام 47 هزار و 122 نوبت سر دام را واکسینه کرده است.
برچسب ها: کرمان ، انار ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.