دکتر زهرا چاوش زاده متخصص اطفال در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در تمامی واکنش های الرژیک به غذاها ، خط اصلی درمان اجتناب از ماده آلرژن ایجاد کننده علائم است گفت : در مواردی ، اجتناب کامل غذایی مشکل بوده و حتی منجر به کمبودهای تغذیه ای می شود .
وی با اشاره به اینکه مطالعات به دنبال راهی برای درمان آلرژی غذایی یا به عبارتی ممانعت از واکنش های آلرژیک به دنبال مصرف آن ماده می باشند افزود : تا امروز این هدف به خوبی تامین نشده و هنوز پایه اساسی درمان ، اجتناب کامل می باشد .
این متخصص اطفال ادامه داد: ایجاد آلرژی با شیر و تخم مرغ در کودکان معمول است که مطالعات بسیاری در این عرصه انجام شده ولی همه این موارد محدود به مطالعه بوده و برای کاربرد کلینیکی آماده نمی باشند .
وی یادآور شد : در کنار این روش های درمانی که جهت ممانعت از آلرژی غذایی مطالعه می شود ، در کنترل علائم آن به ویژه آلرژِ دهانی و علائم پوستی ، کاربرد آنتی هیستامین ها ، استروئید نیز توصیه می شود .
دکتر چاوش زاده در پایان خاطر نشان کرد : در همه موارد واکنش های آلرژیک خط اساسی درمان ، اجتناب کامل ماده غذایی آلرژن است که باید تا کنون کنترل کامل آلرژی غذایی ممکن نیست ./ح