تماس زیاد با عنصر فلزی جیوه در دوران جوانی که در موادغذایی دریایی آلوده یافت می شود، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را به میزان چشمگیری افزایش می‌دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران سنندج

این مطالعه نشان داد: افرادی که در سنین جوانی، زیاد از موادغذایی آلوده به این فلز استفاده می کنند در دوران سالمندی و میانسالی، 65 درصد بیشتر با خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه می‌شوند.

این مطالعه که به سرپرستی دکتر «کا - هی» متخصص همه‌گیرشناسی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ایندیانا در آمریکا انجام گرفته برای اولین بار ارتباط بین دیابت و جیوه را در انسان‌ها نشان می‌دهد.
،منبع اصلی دریافت جیوه در انسان‌ها، مصرف ماهی و صدف خوراکی است که این روزها به دلیل افزایش آلودگی‌های زیست محیطی، ردپاهایی از این عنصر فلزی در محصولات خوراکی دریایی به میزان قابل توجهی یافت می‌شود. /ب

 

برچسب ها: کرمانشاه ، فلز ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.