معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: با وجود اینکه تمام زیر ساخت های لازم برای اجرای طرح پزشک خانواده در قزوین آْماده است اما هنوز دستور العمل به بچه ها جهت عقد قرار داد با پزشکان ابلاغ نشده است.

دکتر اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با وجود آماده بودن تمام زیر ساخت های لازم جهت اجرای طرح پزشک خانواده اما هنوز این طرح در قزوین به مرحله اجرایی نرسیده است.

وی با بیان اینکه تمام مراکز شهری و بالای 90 درصد مراکز روستایی به سامانه سلامت ایرانیان متصل هستند افزود: تعداد 200 پزشک نیز با اعلام آمادگی برای طرح پزشک خانواده  در این سامانه ثبت نام کرده اند.

وی ادامه داد: همچنین تمام کمیته های منابع مالی و آموزش آمادگی خود را برای اجرایی شدن این طرح در قزوین اعلام کرده اند.

 اسکویی تصریح کرد: بنابراین اجرای طرح پزشک خانواده در قزوین تنها به منظور ابلاغ دستور العمل به بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی جهت عقد قرار داد با پزشکان مربروطه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اعلام کرد: با توجه به اینکه قزوین جزء 9 استان اعلام شده اجرای طرح پزشک خانواده است بنابراین خواستار ابلاغ هر چه سریعتر این دستورالعمل های و موافق نامه ها به بیمه هستیم./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار